Kylie και Kris Jenner συμβάλλουν στον αγώνα αντιμετώπισης του κορονοϊού και πρέπει να τις παραδεχτούμε

Η πανδημία που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητες τις celebrities. Άλλωστε και οι ίδιες έχουν πλέον περιοριστεί στο σπίτι τους και προσπαθούν να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους παρέα με τις οικογένειες τους.

Και ταυτόχρονα μας δίνουν πλούσιο υλικό, αφού ανεβάζουν καθημερινά φωτογραφίες τους, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς τους.

Από την άλλη είναι κι εκείνες που αποφάσισαν να αποκτήσουν μια πιο έντονη δράση στον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό ενισχύοντας οικονομικά

αλλά και με προϊόντα που έχουν ανάγκη γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Έτσι θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασθενείς και να προστατεύσουν παράλληλα τους ίδιους. 

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Kylie και Kris Jenner οι οποίες σε συνεργασία με την Coty, στην οποία ανήκει το beauty brand Kylie Cosmetics, δημιούργησαν αντισηπτικά χεριών για τα νοσοκομεία της Νότιας California.

Δεν σταμάτησαν όμως σε αυτό, αφού μητέρα και κόρη έκαναν επίσης δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων στους επαγγελματίες υγείας.

Ναι, είναι μια συγκινητική κίνηση που πρέπει να παραδεχτούμε πως αποδεικνύει την ευαισθησία και την ανησυχία τους για την ανθρωπότητα. Ήδη έχουν ακολουθήσει κι άλλοι celebrities το παράδειγμά τους και ελπίζουμε να τις μιμηθούν όσο το δυνατόν ακόμα περισσότεροι και περισσότερες.

Διαβάστε ακόμη:

Επιλέξτε το βερνίκι νυχιών ανάλογα με το εφέ και το αποτέλεσμα που θέλετε

Δείτε τον οδηγό καθαρισμού προσώπου και τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να τον ακολουθήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα