Πέθανε λόγω κορονοϊού πασίγνωστος μουσικός

Θλίψη προκαλεί η δυσάρεστη είδηση του θανάτου πασίγνωστου μουσικού. Όπως έγινε γνωστό, ο θρύλος της τζαζ Ellis Marsalis Jr έφυγε από τη ζωή λόγω επιπλοκών που προέκυψαν εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο πιανίστας άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης (1/4) σε ηλικία 85 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους οικείους του.

Ο γιος του Ellis Marsalis Jr, Branforn σε δήλωση που έκανε στο Variety, ανέφερε: “Ο μπαμπάς μου ήταν ένας γίγαντας της μουσικής και δάσκαλος, αλλά ένας ακόμη σπουδαιότερος πατέρας.

Έδωσε ό, τι είχε για να μας κάνει τους καλύτερους που θα μπορούσαμε να γίνουμε. Και να αναφέρω τον φίλο μου και καθηγητή Νομικής του Χάρβαρντ, Ντέιβιντ Ουίλκινς, ο οποίος μόλις μου έστειλε το ακόλουθο κείμενο: ‘Μπορούμε όλοι να θαυμάζουμε το απόλυτo θάρρος ενός ανθρώπου που πίστευε ότι μπορούσε να διδάξει στα μαύρα αγόρια του να είναι άριστα σε έναν κόσμο που απέρριπτε αυτήν την πιθανότητα και στη συνέχεια να τα παρακολουθεί να επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει αριστεία για πάντα'”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο θρύλος της τζαζ είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Wynton, τον Branforn, τον Delfeayo και τον Jason.

Διαβάστε ακόμη:

Στους 53 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα 

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν μπορεί να μην σε πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά…» 

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης από το Fame Story εμφανίστηκε στο MasterChef!

Keywords
Τυχαία Θέματα