Kourtney Kardashian: “Ντρέπομαι για την οικογένειά μου”

Μετά τον τσακωμό που είχαν η Kourtney με την Kim Kardashian, φαίνεται πως η κόντρα τους φούντωσε ακόμη περισσότερο. Αυτή την φορά, οι δύο αδερφές “κάρφωσαν” η μία την άλλη μέσω Twitter.

Την αρχή έκανε η Kourtney, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Όλοι έχουμε τις προτεραιότητές μας. Η δική μου είναι να είμαι καλή μητέρα». Όταν η Kim διάβασε το εν λόγω

tweet, έσπευσε να της απαντήσει: «Και εμένα όχι; Η φωτογράφιση ήταν για τα παιδιά μας!!! Η νούμερο ένα προτεραιότητά μου είναι το να είμαι μητέρα και ταυτόχρονα μπορώ να εργάζομαι, μπορείς να το κάνεις κι εσύ!».

Να σας θυμίσουμε πως οι δύο τους καβγάδισαν έντονα, όταν η Kourtney ήθελε να τελειώσει νωρίτερα από προγραμματισμένη φωτογράφηση της οικογένειας για να βρεθεί κοντά στα παιδιά της.

Μετά από αυτά η Kourtney φαίνεται στα επόμενα trailers του Keeping Up With The Kardashians, να μιλάει με πολύ απαξιωτικά λόγια για την οικογένεια της.

«Το μόνο που με ρωτάνε όλοι είναι τι δουλειά κάνω. Αν είχα αρκετά χρήματα, δε θα δούλευα. Δε θα συμμετείχα στο show. Θα ήμουν μόνο μαμά. Αυτό θέλω να κάνω. Καθημερινά νιώθω τύψεις που δεν είμαι σπίτι όταν γυρίζουν από το σχολείο – τα παιδιά υποφέρουν», ανέφερε μιλώντας στην Khloe Kardashian.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ντρέπομαι για αυτήν. Είναι απλώς αηδία. Θα μετακομίσω σε άλλη πολιτεία κάποια στιγμή, ή σε άλλη χώρα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που δε θα πρέπει να προσποιούμαστε».

Διαβάστε ακόμη:

“Ραγίζει καρδιές” ο σύζυγος της Ρίκας Βαγιάνη: Το τραγούδι που επέλεξε για να την αποχαιρετήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα