«Singing in the rain» και διακοπή της συναυλίας της Ζουγανέλη

SHOWBIZ«Singing in the rain» και διακοπή της συναυλίας της Ζουγανέλη Πέμπτη, Ιούλιος 18, 2019 - 18:55

❱❱ Ο «Αντίνοος» διέκοψε συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη!

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα τίναξε στον αέρα το προγραμματισμένο live της τραγουδίστριας στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, απογοητεύοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της που χόρευαν και διασκέδαζαν με την καρδιά τους.

Η έντονη βροχή ξέσπασε μόλις σκοτείνιασε, τη στιγμή που το κέφι ήταν στα «κόκκινα», με την κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη

να δίνει... πόνο στο κοινό ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες της.

Αρχικά, οι πρώτες στάλες δεν πτόησαν τον κόσμο, που την αποθέωνε επί σκηνής, όταν όμως το μπουρίνι θέριεψε, οι διοργανωτές και οι τεχνικοί ήχου αποφάσισαν να τερματίσουν τη συναυλία, τρέχοντας πανικόβλητοι να σώσουν τα μηχανήματα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μπορούσε να συνεχίσει το singing in the rain, ωστόσο συμμορφώθηκε κ εκείνη με τους κανόνες προστασίας.

Λόγω των έγκαιρων προγνωστικών της ΕΜΥ που προειδοποιούσε για σφοδρή κακοκαιρία και ισχυρές βροχοπτώσεις το βράδυ της Τρίτης υπήρξαν σκέψεις για αναβολή της συναυλίας, αφού ο πολυχώρος πολιτισμού είναι ανοιχτός.

Τελικά, το πράσινο φως δόθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν οι φαν της Ελεωνόρας Ζουγανέλη κατέφθασαν μαζικά και αρκετά νωρίς στο πρώην εργοστάσιο λιπασμάτων, γεμίζοντάς το μέσα σε λίγη ώρα.

Νωρίτερα η τραγουδίστρια είχε ευχηθεί μέσω Instagram να σταματήσει η βροχή για να εξελιχθεί ομαλά η βραδιά, όμως φαίνεται πως ο «Αντίνοος» δεν την άκουσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα