Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 28/12-1/1!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας τη 17η εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου -Να σου θυμίσουμε πως την Πρωτοχρονιά, η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα.

Δευτέρα 28/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τρία αγαπημένα στυλιστικά tips. Το πρώτο έχει να κάνει με το μαύρο σε μια ολόκληρη εμφάνιση

που το επιλέγετε σε πολλές περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και είναι το ιδανικό τις μέρες εκείνες που πραγματικά δεν ξέρετε τι να φορέσετε και νιώθετε να έχετε στερέψει από έμπνευση.

Το δεύτερο αφορά στο δέρμα, το πιο hot υλικό της σεζόν και το τρίτο σε ένα πολύχρωμο αξεσουάρ που μπορεί να ανανεώσει το look σας και να του δώσει μια χαρούμενη πινελιά.

Σε όλα τα παραπάνω έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας  BSB που αποτελείται από μια μαύρη δερμάτινη, κολλητή μπλούζα και ένα μαύρο, ψηλόμεσο κολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα φουλάρι Emmanuel Le Silk, χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρα, δερμάτινα, ψηλοτάκουνα booties, με τακούνι stilettos, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ  /nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 29/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το μάξι φόρεμά σας που το κρατάτε για τις ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως είναι οι γιορτές και θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας. Με τι μπορείτε να το συνδυάσετε λοιπόν; Δείτε αναλυτικά:

Πείτε ναι σε μια ζακέτα, σε ή ένα oversized πουλόβερ, σε ζώνες -αν έχουν πάνω τους boho στοιχεία ακόμα καλύτερα- σε αρβυλάκια, flat μπότες ή booties και σε sneakers και είστε έτοιμες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι λίγη υπομονή για να το φορέσετε την πρώτη ημέρα που θα τελειώσει το lockdown και θα βγείτε από το σπίτι σας χωρίς τους τωρινούς περιορισμούς.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion, μάξι, με τιράντες, ελαστική μέση, σε κανονική εφαρμογή, στην υπέροχη απόχρωση midnight blue.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με δυο δερμάτινες ζώνες, Individual Art Leather και ένα ζευγάρι μαύρα, καουμπόικα μποτάκια με διακοσμητικά στρας, Keep Fred. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ  /nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τετάρτη 30/12

Το ξέρουμε πως οι φετινές γιορτές είναι τελείως διαφορετικές λόγω του lockdown και των έκτακτων μέτρων. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας, στο σπίτι τον ερχομό της καινούργιας χρονιάς.

Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε να χτενιστείτε, να μακιγιαριστείτε και να ντυθείτε σαν να πρόκειται να πάτε στο ωραιότερο ρεβεγιόν της ζωής σας. Φυσικά και θα ντυθείτε κατάλληλα, επιλέγοντας είτε το αγαπημένο σας βραδινό φόρεμα, είτε ένα λαμπερό κοστούμι, που και αυτή τη σεζόν αποτελεί hot trend, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο κοστούμι με παντελόνι καμπάνα, από την εταιρεία μόδας, Vie Revee.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μαύρο τοπ από μακριά σκουλαρίκια και κολιέ από λευκόχρυσο Κ18, από τα κοσμηματοπωλεία Patseas, ένα μαύρο τοπ από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι δερμάτινες, ψηλοτάκουνες γόβες, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ  /nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 31/12

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του 2020, ενός χρόνου που η αλήθεια είναι μας ταλαιπώρησε πολύ και ανυπομονούμε να φύγει και να… μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Σε λίγο θα αρχίσετε τις ετοιμασίες για το ρεβεγιόν που σίγουρα θα είναι διαφορετικό εξαιτίας του lockdown και των περιορισμών που υπάρχουν. Παρόλα αυτά θα μαγειρέψετε, θα στρώσετε το τραπέζι σας και θα φροντίσετε το μακιγιάζ, τα μαλλιά σας και τα ρούχα σας. Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τι να φορέσετε, εμείς σας έχουμε την ωραιότερη και πιο γιορτινή λύση.

Η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας και την τελευταία του 2020 καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα τιρκουάζ φόρεμα με μαύρη ζώνη, με την υπογραφή Studio 83.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια λευκόχρυσα, bouquet daisies με μαύρα και λευκά διαμάντια, K18, περιδέραιο λευκόχρυσο με μαύρα και λευκά διαμάντια και δαχτυλίδι, dandy rosette με μαύρα διαμάντια, από το κοσμηματοπωλείο Kessaris και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με κρύσταλλα swarovski, Bilero. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, η γαλάζια σκιά και τα ροζ  /nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μαλλιά με όγκο, γυρισμένες άκρες προς τα μέσα και πιάσιμο, ένα χτένισμα που μας φέρνει αμέσως στο μυαλό τη Brigitte Bardot. 

Keywords
Τυχαία Θέματα