Kimono summer edition! Aυτό το κομμάτι θα “απογειώσει” τις εμφανίσεις σου στο νησί

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν πατήσουμε το πόδι μας σε κάποιο μαγευτικό νησί για να περάσουμε μοναδικές και ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα.

Επειδή όμως δεν θέλουμε να χαλάσουμε αυτές τις όμορφες σκέψεις την στιγμή που θα φτιάχνουμε την βαλίτσα μας και αγχωθούμε για το ποια κομμάτια πρέπει να πάρουμε μαζί μας, θα σου πω πως υπάρχει ένα κομμάτι που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και πιο συγκεκριμένα και στην παραλία αλλά και στην βραδινή βόλτα σου στα σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού και φυσικά αναφέρομαι στο “πάντα” αγαπημένο μας κιμονό.

Είναι αέρινο, τρομερά chic

και μπορεί να δώσει στυλ ακόμα και στο πιο βαρετό σου outfit! Επειδή λοιπόν στις διακοπές δεν θέλουμε να πάρουμε μαζί μας την μισή μας ντουλάπα, αυτό το κομμάτι θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση του τι να φορέσεις καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με απλό tshirt και το denim shorts σου, με ένα παντελόνι και το crop top σου αλλά και με το αγαπημένο σου φόρεμα.

Μην ξεχνάς πως αν είσαι καλεσμένη και σε ένα beach party μπορείς να το φορέσεις πάνω από το κλασσικό ολόσωμό μαγίο σου και να έχεις 100% επιτυχία.

Κάτω θα δεις το κιμονό που βρήκα για εσένα από την αγαπημένη μας εταιρεία BSB αλλά και φωτό από τις αγαπημένες μας streetstyle εμφανίσεις για να πάρεις ιδέες.!

BSB

Keywords
Τυχαία Θέματα