Προβλέψεις Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Αν και Κυριακή σήμερα μπορεί να έχεις και πολλές υποχρεώσεις που θα σου παρουσιαστούν εκεί που δεν το περιμένεις. Μην τα παρατάς, κάνε λίγη υπομονή και όλα θα φτιάξουν.

Ταύρος

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που νιώθεις, έτσι χωρίς λόγο, πως τα νεύρα σου είναι έτοιμα να σπάσουν και θες να τα βάλεις με όλους και όλα. Πάρε βαθιές ανάσες πριν κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις.

Δίδυμος

Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ξεχαστείς και να μην κάνεις κάτι που πρέπει και έχεις

κανονίσει καιρό. Την επόμενη φορά φρόντισε να γράψεις τα ραντεβού σου σε μέρος που τα βλέπεις.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να βγεις από το σπίτι σου και να βρεθείς με φίλους και γενικά αγαπημένα σου πρόσωπα. Διασκέδασε, πέρνα καλά και άσε στην άκρη όσα σε προβληματίζουν.

Λέων

Σήμερα απέφυγε να κάνεις σοβαρές συζητήσεις που αφορούν στο επαγγελματικό σου μέλλον και προτίμησε να περάσεις καλά αφήνοντάς τις αποφάσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Παρθένος

Αν και θα ξυπνήσεις με πεσμένη διάθεση, κάτι θα συμβεί που θα σε κάνει να χαρείς πολύ και να αισθανθείς καλύτερα. Προσοχή στην υγεία σου και στα οικονομικά σου.

Ζυγός

Κάποιες υποχρεώσεις ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και χρειαστεί να τις τακτοποιήσεις άμεσα, αναβάλλοντας τα σχέδια που είχες κάνει με τους φίλους ή το σύντροφό σου.

Σκορπιός

Η αλήθεια είναι πως έχεις μαζέψει πολλά μέσα σου το τελευταίο διάστημα και θα ξεσπάσεις, όχι όμως σε εκείνους που σε έχουν πληγώσει, αλλά σε φίλους σου που στέκονται πάντα στο πλευρό σου.

Τοξότης

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς, μακριά από όλους και από όλα. Σου αξίζει, αφού η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ απαιτητική για σένα.

Αιγόκερως

Σήμερα άφησε στην άκρη τα πάντα και ασχολήσου με το σύντροφό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει πολύ. Τι θα έλεγες να του κάνεις μια έκπληξη που θα τον ξετρελάνει;

Υδροχόος

Επειδή έχεις μόνο δύο χέρια, ένα μυαλό και 24 ώρες που τελικά δεν σου φτάνουν, όσο κι αν προσπαθήσεις δεν θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς! Ζήτα βοήθεια από τους φίλους σου.

Ιχθείς

Σήμερα σου προτείνουμε να βγεις από το σπίτι και να πάρεις το σύντροφό σου ή τους φίλους σου και να πάτε μια ωραία βόλτα ή να κάνετε μαζί μια δραστηριότητα που θα σας ευχαριστήσει και θα σας ξεκουράσει.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα