Josephine: Περνά ολομόναχη την καραντίνα και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις λήξει!

Η Josephine μίλησε μέσω βιντεοκλήσης στο Πρωινό και περιέγραψε στην Φαίη μας και τους συνεργάτες της πως περνά αυτές τις ημέρες στο σπίτι, αλλά και αν για εκείνη που έχει συνηθίσει να είναι δραστήρια ήταν δύσκολη αυτή η προσαρμογή.

«Το να μένω στο σπίτι ήταν και για μένα μία πρωτόγνωρη κατάσταση, όπως και για όλο τον κόσμο. Ομολογώ  πως είναι δύσκολο να κάθεσαι συνέχεια σπίτι… Ειδικά εγώ δεν είχα καθίσει καθόλου τον τελευταίο 1,5 χρόνο καθώς έκανα συναυλίες, αλλά και λόγω της δουλειάς μου είχα συνέχεια επαφή με τον κόσμο», εξήγησε η τραγουδίστρια, η οποία

έχει μόνη παρέα αυτές τις ημέρες στο σκυλάκι της.

Η ίδια ξεκίνησε και πάλι να παίζει κιθάρα, την οποία είχε εγκαταλείψει εδώ και χρόνια, ενώ βρίσκεται σε επικοινωνία με τους συνεργάτες της για το άλμπουμ της που θα κυκλοφορούσε αυτές τις ημέρες, αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα βγει τον Σεπτέμβριο.

Ένα πράγμα που την στεναχώρησε αυτές τις ημέρες, είναι πως δεν κατάφερε να βρίσκεται δίπλα στην αδελφή της που είχε τα γενέθλιά της, αν και μιλά καθημερινά με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όσο για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις λήξουν τα μέτρα…

«Σίγουρα θα πάω στο studio!», απάντησε η Josephine καθώς ετοιμάζει ένα τραγούδι – έκπληξη με έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της urban μουσικής σκηνής, τον Mad Clip!

Δείτε όσα είπε η Josephine στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες ώρες για την Νάνσυ Αντωνίου

Η τούμπα της Φαίης στον αέρα του Πρω1νου! Τρόμαξε τους συνεργάτες της!

Μαίρη Συνατσάκη: Περνά την καραντίνα μακριά από τον Αιμιλιανό Σταματάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα