Κορινθίου – Αϊβάζης: Απολαυστικοί διάλογοι στο Πρω1νό! «Με έχετε βάλει στη γωνία και με πυροβολάτε!»

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης είναι πάντοτε απολαυστικοί στις κοινές τους συνεντεύξεις ή δηλώσεις. Το ζευγάρι μίλησε στο Πρω1νό και αποκάλυψε στην Φαίη μας πως περνά όλο αυτό το διάστημα που μένει σπίτι, ενώ μοιράστηκαν και τις ανησυχίες τους για το χώρο τον καλλιτεχνικό.

«Ζούμε πλέον σε μία ανασφάλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης, σχετικά με το γεγονός πως όλα αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε ακόμα στην Φαίη μας για τη διατροφή που έκανε κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών που ανέδειξε τους κοιλιακούς

του.

Όσο για τη μεταξύ τους σχέση, τα πειράγματα ανάμεσα τους δεν έλειψαν ούτε κατά τη διάρκεια της live συνδεσής τους με την εκπομπή, για τα χρόνια που περνούν και μικροκόντρες, με την Μαρία Κορινθίου να αποκαλύπτει πως προχθές έλεγε στον σύζυγό της: «Προχθές γύρισα και του είπα γιατί με εκνεύριζε και του είπα: «Μη μου μιλάς σήμερα, δεν σε συμπαθώ!».

Στον ίδιο ρυθμό και η Φαίη μας που τσίγκλιζε τον ηθοποιό με τις ερωτήσεις της με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αϊβάζης να απαντήσει: «Με έχετε βάλει στη γωνία και με πυροβολάτε!».

Δείτε τους στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Η τούμπα της Φαίης στον αέρα του Πρω1νου! Τρόμαξε τους συνεργάτες της!

Μαίρη Συνατσάκη: Περνά την καραντίνα μακριά από τον Αιμιλιανό Σταματάκη!

Το Πρω1νό: Πήρε για να κερδίσει τα παπούτσια της Φαίης και έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Ουγγαρέζο: “Μου αρέσει η κοιλίτσα σου”

Keywords
Τυχαία Θέματα