Jennifer Lopez: Έτσι απάντησε σε follower της που της έγραψε πως έχει κάνει “τόνους” botox!

Η Jennifer Lopez πριν από μερικές ημέρες λάνσαρε τη δική της σειρά περιποίησης προσώπου. Και για τις ανάγκες της προώθησής της ανέβασε video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που τη δείχνει να απομακρύνει το μακιγιάζ της δείχνοντας την τέλεια επιδερμίδα της.

Η Lopez συνηθίζει να ποστάρει make up free

selfie αποδεικνύοντας πως έχει τέλειο δέρμα το οποίο όπως η ίδια υποστηρίζει οφείλεται στη σωστή, καθημερινή περιποίηση, τη χρήση αντηλιακού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά και τη ισορροπημένη διατροφή.

Αλλά και τη μάσκα “That Limitless Glow” που ανήκει στο δικό της brand. “Ειλικρινά δεν μπορώ να δω ούτε μία λεπτή γραμμή στο πρόσωπο μου” σχολίασε η Jennifer.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Είναι λαμπερό, σφιχτό και υπέροχο. Είναι η καλύτερη μάσκα που έχω ποτέ δοκιμάσει. Την αφήνω για 20 λεπτά και νοιώθω σαν να έχουν αφαιρεθεί 10 χρόνια από το πρόσωπο μου“.

Επίσης σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της botox ή οποιαδήποτε άλλη ενέσιμη θεραπεία.

Αμέσως μετά τη δήλωση της μία από τις followers της στο Instagram είχε αντίρρηση που τόλμησε να εκφράσει: “Πρόσεξα πως τόσο τα φρύδια όσο και το μέτωπο δεν κινούνται καθόλου όταν μιλάς ή προσπαθείς να εκφραστείς. Έχεις κάνει σίγουρα botox και μάλιστα τόνους. Και είναι μια χαρά”.

Και η Lopez δεν άντεξε. Της απάντησε: “LOL, αυτό ακριβώς είναι το πρόσωπό μου. Δεν έχω κάνει ποτέ botox ή άλλο ενέσιμο ή χειρουργείο. Πάρε κάποιο από τα προϊόντα της JLo Beauty και νιώσε όμορφα με το δέρμα σου“.

Και κάτι ακόμη: “Να και ένα ακόμη JLo Beauty μυστικό. Προσπάθησε να ξοδεύεις το χρόνο σου για να γίνεις πιο θετική και ευγενική και μην τον ξοδεύεις για να καταρρακώνεις τους άλλους. Αυτό θα σε κρατήσει όμορφη και νέα. Σου στέλνω την αγάπη μου”.

Σωστή η Jennifer.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σημάδια ακμής: Οι πιο απλοί τρόποι για να τα αντιμετωπίσετε εύκολα και γρήγορα!

Mauve: Το μανικιούρ σας θα είναι συγκλονιστικό όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε από αυτές που σας προτείνουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα