Μαριάννα Παινέση: Η εγκυμονούσα πρώην παίκτρια του GNTM μας συστήνει τον σύντροφό της

Η Μαριάννα Παινέση μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM όπου είχε καταφέρει να βρεθεί στην τρίτη θέση του ριάλιτι.

Η πρώην παίκτρια του GNTM διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον γυμναστή Προκόπη Ζορμπά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε Στη Φωλιά των Κου Κου και μας σύστησε για πρώτη φορά τον σύντροφό της, ο οποίος αποκάλυψε πως έμαθε τα ευχάριστα!

«Ήξερα ότι θα πάει στο

γιατρό για εξετάσεις και την ώρα που με πήρε ήμουν πάνω στην μηχανή. Λέω: “Κάτσε στην άκρη, σβήσε, βάλε stand και απάντα στο τηλέφωνο”. Παθαίνω ένα σοκ στην αρχή, αλλά μετά ήταν… Ευχάριστος ο ερχομός, αλλαγή στην ζωή και στην καθημερινότητα, αλλά θα ήμουν εκεί δίπλα της, βράχος της, προσπαθώντας και οικονομικά και ψυχολογικά και συναισθηματικά να την στηρίζω», ανέφερε ο σύντροφός της/

«Χαίρομαι πολύ που θα γίνω μανούλα! Ήταν κάτι που ήθελα πολύ! Το φύλο είναι κοριτσάκι. Τα κορίτσια είναι αδυναμία μου, οπότε χαίρομαι λίγο παραπάνω! Ο Προκόπης είναι λίγο ζηλιάρης, αλλά τώρα τελευταία τα έχουμε βρει» αποκάλυψε η Μαριάννα Παινέση, η οποία έχει ανανεώσει το look της κάνοντας τα μαλλιά της ράστα!

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή μαζί με τον σύντροφό της:

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ»

Έλενα Κρεμλίδου: Η Mariposa του Survivor έχει γίνει τραγούδι! Όσα αποκάλυψε ο Dirty Harry στο Πρω1νό!

Η Δανάη Λουκάκη για τις “Άγριες Μέλισσες”: Αποκαλύπτει πώς θα αντιδράσει η Σοφούλα όταν μάθει την αλήθεια για τον Βόσκαρη!

Keywords
Τυχαία Θέματα