Jennifer Lopez – Ben Affleck: Δείτε νέες φωτογραφίες από τον ονειρικό δεύτερο γάμο τους!

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2022 στο Las Vegas και η είδηση έγινε αμέσως πρώτο θέμα στον Τύπο. Μάλιστα, στις 20 Αυγούστου το ζευγάρι έκανε και τον θρησκευτικό του γάμο, ώστε να γιορτάσει την επισημοποίηση της σχέσης του μπροστά σε οικογένεια και φίλους.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του ηθοποιού στην Georgia

και, σύμφωνα με το TMZ, η JLo και ο Ben Afflleck έφτασαν στον χώρο με βάρκα, με το σκηνικό να μοιάζει ονειρικό.

Η λατίνα σταρ δημοσίευσε μια σειρά από νέες φωτογραφίες από τον γάμο τους στο site της -Οnthejlo.com, συνοδεύοντας τις με ένα συγκινητικό κείμενο με τίτλο: «Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Είμαστε σε αυτόν τώρα».


Να σας υπενθυμίσουμε πως μετά την τελετή-υπερπαραγωγή, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Βόρεια Ιταλία για τον δεύτερο μήνα του μέλιτος.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη Daily Mail, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck διέμειναν στην υπερπολυτελή βίλα του καλού φίλου τους, George Clooney στην Λίμνη Κόμο. Οι paparazzi απαθανάτισαν το ζευγάρι να κάνει τις βόλτες τους στο Μιλάνο, να δοκιμάζει παγωτά και ψωνίζει σε καταστήματα γνωστών οίκων μόδας.

Πηγή φωτογραφιών: Onthejlo.com

Διαβάστε ακόμα:

Ευγενία Μανωλίδου: Απαντά δημόσια στις φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή

Δημήτρης Μακαλιάς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο πλατό -Οι ευχές και ο χιουμοριστικός διάλογος με τη Μπέττυ Μαγγίρα

Βασίλης Κικίλιας: Ξεσπά κατά του Μητροπολίτη Δωδώνης για τη δήλωση «δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει»

Keywords
Τυχαία Θέματα