Βασίλης Κικίλιας: Ξεσπά κατά του Μητροπολίτη Δωδώνης για τη δήλωση «δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει»

Το πρωί της Παρασκευής 2/9, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, ο οποίος ζητήθηκε να μιλήσει σχετικά με το θέμα των αμβλώσεων.

Ο ίδιος εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του επί του θέματος, με τον Δημήτρη Οικονόμου να λέει ότι μία γυναίκα μπορεί να έχει βιαστεί και να έχει συλλάβει.

Τότε, ο Μητροπολίτης ανέφερε με τη σειρά του ότι «δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει. Μην τρελαθούμε τώρα. Εσείς αντιλαμβάνεστε ότι κάθεται μία γυναίκα και βιάζεται χωρίς να μείνει έγκυος; Θέλει συμμετοχή».

«Δε μένει έγκυος με αυτό το θέμα

πρέπει να έχει συμμετοχή, πρέπει να ενεργήσουν και οι δύο για γίνει σύλληψις», πρόσθεσε λίγο αργότερα.

Φυσικά, οι παρουσιαστές αντέδρασαν με τα λεγόμενά του, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι άκουσαν αυτά τα λόγια από εκείνον.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη.

«Είναι ντροπή για όλους μας και συκοφαντική για την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και την Εκκλησία μας που πάντα στέργει τα θύματα βίας, η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βιασμού», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Διαβάστε ακόμα:

Φωτεινή Γεωργίου: Επιστρέφει για 11η χρονιά με την εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα» -Πότε κάνει πρεμιέρα

Snik -Κατερίνη: Η στιγμή που τρέχει να κρυφτεί την ώρα του άγριου καβγά -Βίντεο

«Για να μην πάω φαντάρος, πήγα στη δραματική και με κράτησε ο Κούρκουλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα