Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 4/8-1/1!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας τη 17η εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 4/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο από τα πιο αγαπημένα σας ρούχα ever, που όλες έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και τα φοράτε συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ, σε πολλές περιστάσεις, συνδυάζοντάς τα με τα αξεσουάρ σας.

Αναφερόμαστε φυσικά στο λευκό πουκάμισο και το τζιν παντελόνι που όσο κι αν κάθε σεζόν οι τάσεις της μόδας αλλάζουν,

αυτά θα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο ντύσιμο όλων σας.

Σε αυτά τα δύο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας  BSB που αποτελείται από ένα διάφανο, δαντελένιο, λευκό πουκάμισο με διακοσμητικό κουμπί στο λαιμό και ένα γκρι skinny τζιν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη, δερμάτινη ζώνη, επίσης BSB και ένα ζευγάρι μαύρες, δερμάτινες, flat μπότες, s.Oliver.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα μοντέρνο και επιμελώς ατημέλητο updo με χωρίστρα στη μέση και όγκο.

Τρίτη 5/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο από τα ωραιότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας. Το πρώτο είναι το λευκό πουκάμισο. Σούπερ διαχρονικό και κλασικό, που μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις.

Το δεύτερο είναι η φούστα από vinyl, ένα υλικό που μας έρχεται κατευθείαν από τα 8o’s και εξακολουθεί να αποτελεί και αυτή τη σεζόν hot trend.

Σε αυτά τα δύο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion που αποτελείται από ένα λευκό πουκάμισο και μια μαύρη, vinyl φούστα με σκίσιμο στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη στέκα από προσωπική συλλογή, ένα πράσινο, δαντελωτό σουτιέν, Fashion Room και ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες vinyl γόβες, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, όγκο και μια μαύρη στέκα, που εξακολουθεί να αποτελεί το πιο ωραίο, σικ και… εύκολο αξεσουάρ για να στολίζετε όλα τα χτενίσματά σας.

Τετάρτη 6/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ακόμα μια φορά για το animal print, το trend που έχει έρθει στη μόδα τις τελευταίες σεζόν και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και αυτόν τον Χειμώνα.

Αν δεν έχετε ακόμα ρούχα και αξεσουάρ που… θυμίζουν ζούγκλα στην γκαρνταρόμπα σας, στην αγορά υπάρχουν πολλά σε έκπτωση και μπορείτε να τα αποκτήσετε online. Σας συμβουλεύουμε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε φορέματα που μπορείτε να τα επιλέξετε και για τις ανοιξιάτικες -καλοκαιρινές εμφανίσεις σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, animal print, αμάνικο, με αλυσίδα στους ώμους, μίνι, με κλείσιμο στο φερμουάρ σε κανονική γραμμή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο, οπάκ καλσόν, Ider και ένα ζευγάρι σουέντ, πράσινα μποτάκια με κορδόνια, Sagiakos.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω και ένα πιάσιμο ψηλά.

Πέμπτη 7/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το λευκό που αρκετές από εσάς έχετε συνδέσει μόνο με την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Κακώς, πολύ κακώς, αφού μπορείτε να το φορέσετε και μέσα στην καρδιά του Χειμώνα, κάνοντας την ωραιότερη αντίθεση με τον γκρίζο ουρανό.

Αποτέλεσμα; Μια σικ εμφάνιση -ναι, ανήκει στα πολυτελή χρώματα- για όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και για όλες τις περιστάσεις.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας, Access Fashion, λευκό, μίνι,  με έναν ώμο, σε Α γραμμή με στενή εφαρμογή, με λεπτομέρεια φιόγκο στη μία πλευρά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες, σουέντ, over the knee μπότες, με ψηλό και ιδιαίτερο τακούνι, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω και χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 8/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο από τα πιο αγαπημένα ρούχα, τη ριγέ μπλούζα, γνωστή ως μαρινιέρα που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και όλες τις εποχές και τη μαύρ δερμάτινη φούστα που συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.

Σας έχουμε αναφέρει άλλωστε πολλές φορές πως το leather αποτελεί ένα από τα hot trends της σεζόν. Κι αν ακόμα δεν έχετε κάποιο item στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να αποκτήσετε, αφού στην online αγορά υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και προσφορές.

Σε αυτά τα δύο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, C9 Cloud 9 by L, που αποτελείται από ένα ριγέ πουλόβερ, σε μαύρο και κόκκινο και μια μαύρη δερμάτινη φούστα με κρόσσια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη, Individual Leather Art και ένα ζευγάρι μαύρε δερμάτινες ψηλές cowboy boots, C9 Cloud 9 by L.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω και χωρίστρα στη μέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα