Highlighter: Τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τέλεια εφαρμογή!

Το highlighter, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ένα προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και όχι το καλοκαίρι μόνο όπως συνηθίζετε οι περισσότερες.

Χαρίζει έξτρα λάμψη αναβαθμίζοντας το make up look, αρκεί να το απλώσετε σωστά. 

Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ για να σας αποκαλύψουν τα μικρά, μαγικά μυστικά τους. Και πιο συγκεκριμένα τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Κρατήστε σημειώσεις λοιπόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Βήμα 10: Ξεκινάτε με ένα highligter σε μορφή κρέμας. Αφού απλώσετε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα συνεχίζετε με το κονσίλερ και το φον ντε τεν.

Με τα δάχτυλα εφαρμόζετε το highlighter σε μεγάλες επιφάνειες όπως είναι η κορυφή των ζυγωματικών, η γέφυρα της μύτης και το τόξο κάτω από τα φρύδια. Ακριβώς δηλαδή στα σημεία που χτυπά ο ήλιος.

Βήμα 20: Συνεχίζετε με τις λεπτομέρειες. Που σημαίνει ότι απλώνετε το προϊόν σε πιο μικρά σημεία. Με ένα μικρό πινέλο εφαρμόζεται highlighter στο λεγόμενο “cupid bow”, στο πάνω από τη φυσική γραμμή των χειλιών στο κέντρο τους ακριβώς.

Στη συνέχεια το απλώνετε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών χαρίζοντας λάμψη στο βλέμμα αλλά και ξεκούραστη όψη παράλληλα.

Βήμα 3ο: Είναι η σειρά του highlighter σε μορφή πούδρας. Αν θέλετε πραγματικά λαμπερό αποτέλεσμα αυτό το βήμα είναι απαραίτητο.

Με ένα μεγάλο και fluffy πινένο απλώνετε το προϊόν στα σημεία που έχετε ήδη εφαρμόσει το κρεμώδες. Με απαλές κινήσεις και σχεδόν χαϊδεύοντας την επιδερμίδα ακουμπάτε το πινέλο με το highlighter.

Extra Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το highlighter και στα βλέφαρα αντί για σκιά. Το κρεμώδες εφαρμόστε το με τα δάχτυλα και την πούδρα με το μικρό πινέλο της σκιά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν βάψετε τα φρύδια σας μόνες στο σπίτι!

Η νέα σας σειρά περιποίησης είναι vegan και πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα