Hello summer! Δες τα αδιάβροχα προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Η χαρά μας που το καλοκαίρι είναι πια εδώ δεν περιγράφεται! Γι᾽αυτό θα μας επιτρέψεις να ξεκινήσουμε με ένα τραγούδι! Πάτα play και διάβασε για τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ που ΠΡΕΠΕΙ να μπουν στο νεσεσέρ σου για να βουτάς άφοβα!

Μπήκες σε καλοκαιρινό mood; Τέλεια! Φαντάσου τώρα πως είσαι σε ένα beach party ή σε ένα pool

party και στο κρεσέντο της βραδιάς βουτάς με τα ρούχα! Φαντάσου τώρα τι θα συμβεί στο μακιγιάζ σου αν δεν είναι αδιάβροχο… Ωραία. Σταμάτα τώρα να φαντάζεσαι και διάβασε πως θα βουτήξεις κουκλίτσα και θα αναδυθείς… όπως βούτηξες!

Το μεικάπ
Αν και θεωρούμε πως το καλοκαίρι δεν το χρειάζεσαι σου προτείνουμε το L’Oréal Paris, Infallible 24h Matte. Μένει στην θέση του, σου χαρίζει ματ αποτέλεσμα και δεν πρόκειται να «λασπώσει» ό, τι και αν κάνεις.

Το ρουζ
Από αυτό βάλε άφθονο αλλά πρόσεχε! Αν επιλέξεις το NYX Cosmetics, Rouge Cream Blush βάλτο με προσοχή γιατί, άπαξ και έρθει σε επαφή με το δέρμα σου… δεν φεύγει!

Η προστασία
Αν θέλεις να κάνεις ένα μπρονζέ smokyή να φορέσεις κάποια λαμπερή σκιά φρόντισε να περάσεις πρώτα από τα μάτια σου την βάση Make Up Forever Aqua Seal. Αδιαβροχοποιεί απόλυτα ΚΑΘΕ σκιά που θα βάλεις στα μάτια σου.

Το μολύβι
Αν θες ΚΑΙ μολύβι ή μόνο μολύβι στα μάτια σου η επιλογή είναι προφανής… διαλέγεις από την τέλεια γκάμα των Estée Lauder, Double Wear Crayon Yeux Tenue Extrême και ξενοιάζεις.

Η μάσκαρα
Η Urban Decay, Cannonball Ultra Waterproof Mascara δεν πρόκειται να τρέξει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Για την ακρίβεια, θα χρειαστείς λαδάκι ή ειδικό ντεμακιγιάζ για να την αφαιρέσεις.

Το κραγιόν
Το Maybelline New York Super Stay 24h Lipstick είναι το κραγιόν που δεν θα φύγει με τίποτα. Πίστεψέ μας, αν δεν το βγάλεις εσύ δεν πρόκειται να πάει πουθενά!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα