Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; 7 ημέρες της εβδομάδας, 7 looks που μπορείς να υιοθετήσεις

Το πρόβλημα όλων των γυναικών σε καθημερινή βάση είναι τι ρούχα θα φορέσουν στη δουλειά, στη βόλτα, στις εκδρομές, στα ψώνια. Μόνο με 4 ρούχα και διάφορα αξεσουάρ σου ετοιμάσαμε 7 διαφορετικά looks που μπορείς να υιοθετήσεις όλες τις ημέρες της εβδομάδας για κάθε δυνατή περίσταση.

Δευτέρα
Μπορεί το καλοκαίρι να πρέπει να αποφεύγουμε τα μαύρα ρούχα αλλά καλοκαιρινή ντουλάπα χωρίς μερικά ανάλαφρα μαύρα συνολάκια δεν νοείται! Άσε που μπορείς άνετα να τα φορέσεις τις απογευματινές και βραδινές ώρες χωρίς

καμία ενοχή. Συνδύασε το μαύρο συνολάκι που θα βρεις στη Doca με μπεζ σανδάλια, σακίδιο πλάτης και καπέλο για να δείχνεις στιλάτη όλη μέρα.

Extra tip! Θυμάσαι που κάποτε η μαμά σου σού έλεγε να μην συνδυάζεις ποτέ μαύρο με καφέ; Ε λοιπόν αυτός ο κανόνας δεν υφίσταται πια καθώς το καφέ με το μαύρο είναι ένας από τους πιο hot συνδυασμούς.

Τρίτη

Φόρεσε το μπλε φόρεμα που θα βρεις στα Doca με μια πλατφόρμα Doca και ένα κομψό τσαντάκι. Μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το look σε μια βάφτιση, σε γάμο ή ακόμα και στη δουλειά (αλλάζοντας απλά την τσάντα).

Τετάρτη
Τα άνετα ψηλόμεσα σορτς που κάνουν λίγη σούρα στη μέση είναι ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν. Φόρεσε το δικό σου με ένα απλό μαύρο t-shirt και αξεσουάρ Doca και εντυπωσίασε τους πάντες με το στιλ σου.

Πέμπτη
Καφέ, μπεζ, μαύρο είναι αποχρώσεις που δένουν υπέροχα μεταξύ τους. Τα φλατ παντοφλάκια της Doca είναι ιδανικά για όλες τις εμφανίσεις σου, στην πόλη, στο νησί, στα ταξίδια ή στα ψώνια!

Παρασκευή
Τα καπέλα φέτος αποτελούν μεγάλη τάση και ίσως σε αυτό να βοήθησε και ο Πριγκιπικός Γάμος που μας θύμισε πόσο πολύ στιλ δίνουν τα καπέλα σε μια εμφάνιση. Φόρεσε το δικό σου όλες τις ώρες της ημέρας. Στη Doca θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια, στις πιο όμορφες αποχρώσεις.

Σάββατο
Στη Doca βρήκαμε ένα φόρεμα που αν το είχαν δει η Kate Middleton και η Meghan Markle θα μάλωναν για το ποια θα το πρωτοφορέσει. Το μπλε φόρεμα με τη σούρα στη μέση είναι μια επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ξανά και ξανά. Συνδύασέ το με καπέλο και ένα ζευγάρι υπέροχες πλατφόρμες.

Κυριακή
Για τα κυριακάτικα looks επέλεξε ένα άνετο παντελόνι και ένα t-shirt και πρόσθεσε στιλ στην εμφάνισή σου με την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ. Αλλάζοντας τα αξεσουάρ σου το look σου μεταμορφώνεται σε πρωινό, απογευματινό ή βραδινό.

Επισκεφτείτε το site της Doca για να βρείτε ακόμα περισσότερα σχέδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα