H σεξουαλική ζωή ενός Ιχθύ μέσα στο 2019: Πώς θα εξελιχθεί η χρονιά σας;

Σύμφωνα με το σεξουαλικό ωροσκόπιο του 2019 οι Ιχθείς θα βιώσουν πολλές εκπλήξεις μέσα σε αυτή τη χρονιά. Συγκεκριμένα ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες καθώς το 2019 σας φέρνει μια σχέση, σε περίπτωση που είστε μόνοι.

Αν είστε σε σχέση το 2019 είναι η χρονιά που θα αναβαθμίσετε τη σεξουαλική σας ζωή καθώς κάτι τέτοιο ευνοείται πολύ από τους πλανήτες. Να τι θα συμβεί λοιπόν μέσα στο νέο έτος που διανύουμε:

Θα νιώσετε τη βαθιά ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας.Θα νιώσετε πολύ κοντά συναισθηματικά και αυτό θα ενισχυθεί από την όρεξή σας για σεξ που θα μεγαλώσει πολύ.Τα παντρεμένα ζευγάρια καλό θα ήταν να προγραμματίσουν να κάνουν ένα παιδάκι.Αυτή η χρονιά θα βοηθήσει κάθε πρόβλημα που είχατε να λυθεί. Επικεντρωθείτε σε αυτά γιατί φέτος είναι η χρονιά σας.Όσον αφορά τις παράλληλες και παράνομες σχέσεις μην μπείτε καν στη διαδικασία να τις ξεκινήσετε ή αν υπάρχουν σταματήστε τις. Οτιδήποτε παράλληλο με τη σχέση σας είναι επικίνδυνο για αυτή τη χρονιά (και κάθε χρονιά). Προσοχή! Αν ο/η σύντροφός σας καταλάβει ότι κάτι τρέχει με κάποιον/κάποια άλλον/η θα σας χωρίσει γιατί το 2019 ευνοεί επίσης και τους χωρισμούς για το ζώδιό σας.

Διαβάστε ακόμα: Ποια ζώδια εκνευρίζονται πιο εύκολα;

Keywords
Τυχαία Θέματα