H νέα beauty συνήθεια της Hailey Bieber που άλλαξε την όψη της επιδερμίδας της!

Η Hailey Bieber είναι μία από τις celebrities που φροντίζει πολύ σχολαστικά την επιδερμίδα της και συχνά αποκαλύπτει τα μυστικά αλλά και τα αγαπημένα της προϊόντα.

Κατά την περίοδο της καραντίνας αποκάλυψε στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και την ρουτίνα περιποίησής της, ενώ ανέβασε posts όπου φαίνεται να απλώνει μάσκες και να κάνει καθαρισμό στο δέρμα του συζύγου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey

Baldwin Bieber (@haileybieber) στις 16 Απρ, 2020 στις 2:57 μμ PDT

Και τώρα έρχεται να αποκαλύψει, στην τελευταία της συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό τη νέα beauty συνήθεια που άλλαξε την όψη της επιδερμίδας της. “Ένα πράγμα που ξεκίνησα να κάνω στην καραντίνα και άλλαξε το δέρμα μου ήταν ο διπλός καθαρισμός” δήλωσε. “Ήταν πολύ σημαντικός για μένα”.

Ακολούθησε δηλαδή την κλασική κορεάτικη πρακτική χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού, πρωί και βράδυ. Αρχικά ένα σε μορφή ελαίου και στη συνέχεια κρέμα ή αφρό.

Σύμφωνα με τους celebrity skin experts, ο διπλός καθαρισμός είναι ό,τι καλύτερο ειδικά όταν χρησιμοποιείτε καθημερινά αντηλιακή κρέμα. Κι αυτό επειδή για να απομακρυνθεί κάθε υπόλειμμα που αφήνει στο δέρμα χρειάζεται σχολαστικός και επίμονος καθαρισμός με περισσότερα από ένα προϊόντα.

Σημαντικό ρόλο παίζει πλέον και η χρήση της μάσκας προστασίας αφού το δέρμα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό και πλούσια ενυδατωμένο. Και κάπου εδώ τονίζουν σε όλες σας να επιλέγετε απαλές φόρμουλες ώστε να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τυχόν ξηρότητα ή ερεθισμό. 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ήρθε η ώρα να απλώσετε σωστά το blush -Δείτε τα 5 ωραιότερα του Φθινοπώρου!

Το επόμενο beauty βήμα της Kim Kardashian θα κάνει τις fans της να πετάξουν από χαρά!

Keywords
Τυχαία Θέματα