Χάρης Βαρθακούρης: “Kάνω το πρώτο τηλεοπτικό μου βήμα με τον ‘Πάριο της τηλεόρασης’ Ανδρέα Μικρούτσικο”

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον νέο του ρόλο ως παρουσιαστής στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον οποίο χαρακτήρισε “Πάριο της τηλεόρασης”.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Πώς αντιμετωπίζετε τη συνεργασία με τον «γκουρού» του είδους, Ανδρέα Μικρούτσικο;

«Με απύθμενη χαρά. Ήταν κάτι που το φανταζόμουν πριν το σκεφτούν οι υπεύθυνοι. Μακάρι να μπορούσα να

σας παραπέμψω στον άνθρωπο που με κάλεσε να με ρωτήσει πώς θα μου φαινόταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για να σας πει την αντίδρασή μου. Όπως επίσης να σας μεταφέρει την ανακούφισή του, όταν κατάλαβε πως όχι απλά συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά δεν συζητάω καν το ενδεχόμενο να μου πουν μετά ότι τελικά δεν τα κατάφεραν! (γέλια)»

Ζητήσατε τη συμβουλή της Αντελίνας, προκειμένου να πάρετε την τελική σας απόφαση για την παρουσίαση; Εκείνη τι πιστεύει γι’ αυτό;

«Φυσικά και το συζητήσαμε. Πώς θα μπορούσα, άλλωστε, να μην; Mαζί μένουμε, μαζί ζούμε, μαζί κοιμόμαστε! (γέλια) Ζήσαμε παράλληλα το αυξημένο ενδιαφέρον στα πρόσωπά μας κατά τη διάρκεια του “Globetrotters”. Συζητήσαμε όλες τις προτάσεις που μας έγιναν μεμονωμένα, πέραν αυτών που αφορούσαν και τους δυο μας. Δεν ζήτησα ακριβώς τη συμβουλή της γιατί, μέσα στο μυαλό μου τουλάχιστον, πήρα γρήγορα την απόφασή μου. Αυτό που συζητήσαμε είχε περισσότερο να κάνει με θεωρία. Φέρ’ ειπείν, επιλέγω την καλύτερη οικονομική πρόταση ή αυτή που κάνω κέφι; Επιλέγω τους ανθρώπους που μου έκαναν “κλικ” ή αυτούς που “τάζουν λαγούς με πετραχήλια”; Όταν κατέληξα ότι αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι το “Big Brother”, δεν διαφώνησε μαζί μου. Δεν υπήρχε και λόγος, άλλωστε. Πιστεύει ότι έπραξα σωστά».

Νιώθετε έτοιμος για τις κριτικές που θα ακολουθήσουν;

«Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ αντιμέτωπος με κριτικές. Είμαστε παλιοί γνώριμοι. Το τελευταίο διάστημα τις έζησα και μέσω της Αντελίνας, που την περιέλαβαν όλοι, ανεξαιρέτως. Δέχτηκε σκληρή και, πολλές φορές, άδικη κριτική, ακόμα και για πράγματα που ήταν εκτός της δικαιοδοσίας της. Στάθηκε διπλά άτυχη γιατί η προβολή της εκπομπής της συνέπεσε σε σχεδόν “νεκρή” τηλεοπτική περίοδο, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολος στόχος. Εγώ, αν μη τι άλλο, θα έχω την τύχη να είμαι σε φυσιολογική τηλεοπτική σεζόν, γεμάτη νέα πρόσωπα, άρα θα μοιραστεί η πίτα του “κραξίματος”. Ωστόσο, δεν αγχώνομαι διότι αδιαφορώ ακόμα και για τα θετικά σχόλια που γράφονται για μένα. Πόσο μάλλον για γνώμες ατόμων που δεν τους τη ζήτησα».

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έκανε τεστ κορονοϊού: Το αποτέλεσμα και οι φωτογραφίες 

“Όταν έπαιξα για 9-10 θεατές ήταν από τις ωραιότερες παραστάσεις” 

Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε μέσω Instagram! 

Keywords
Τυχαία Θέματα