H make up artist της Kendall Jenner σας προτείνει τον εξυπνότερο τρόπο ανανέωσης του φον ντε τεν

Οι περισσότερες από εσάς απλώνετε κάθε πρωί το φον ντε τεν σας. Αφού έχετε καθαρίσει σωστά την επιδερμίδα και έχετε εφαρμόσει την ενυδατική σας κρέμα. Όλα καλά ως εδώ. Λίγες ώρες μετά το φον ντε τεν έχει εξαφανιστεί και μαζί του το μακιγιάζ σας φυσικά.

Αυτό λοιπόν δεν συμβαίνει μόνο σε εσάς αλλά σε όλες σχεδόν τις γυναίκες. Ναι, περιλαμβάνονται και οι celebrities. Με μια μικρή διαφορά φυσικά: Εκείνες έχουν στο πλάι τους τις διασημότερες make up artists που δεν επιτρέπουν να συμβούν τέτοιου είδους ατυχήματα κυρίως στις επίσημες εμφανίσεις τους. Έχουν μυστικά και τον σωστό τρόπο εφαρμογής

ώστε να κρατήσουν το φον ντε τεν στη θέση του για πολλές ώρες.

Η make up artist της Kendall Jenner, Mary Phillips, μάλιστα αποκάλυψε το μυστικό της το οποίο θα ακολουθήσετε και θα σωθείτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips) στις 13 Μάι, 2019 στις 9:42 πμ PDT

Έχει να κάνει λοιπόν με την ενυδάτωση. Ναι, σωστά διαβάσατε. Η Phillips ξεκινά πάντα με μια πολύ καλή και δυνατή ενυδατική φόρμουλα την οποία μέσα στην ημέρα ανανεώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips) στις 24 Απρ, 2019 στις 7:49 μμ PDT

Παίρνει μια μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας την απλώνει στην παλάμη της και με το πινέλο που εφαρμόζει το φον ντε τεν την απλώνει απαλά στο πρόσωπο. Μπορεί αυτό να σας κάνει να σκεφτείτε ότι καλύπτει το φον ντε τεν ή το αποδυναμώνει αλλά εκείνη επιμένει ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Για την ακρίβεια είναι ένας τρόπος να χαρίσει και πάλι στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία (που χάνεται όσο περνούν οι ώρες ειδικά αν βρίσκεται η πελάτισσα της σε κλειστούς χώρους) και να ανανεώνει το μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

She woke up like this @kendalljenner #makeupbymaryphillips @jenatkinhair (photo cred!)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips) στις 9 Μάρ, 2019 στις 11:37 πμ PST

Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα αναμειγνύει την ενυδατική κρέμα με το φον ντε τεν στην αρχή της διαδικασίας ενώ δεν ξεχνά ποτέ το primer πριν από το μείγμα (κρέμα-φον ντε τεν) αλλά και την πούδρα στο τέλος που χαρίζει την πινελιά που χρειάζεται για να αποκτήσει το look βελούδινο φινίρισμα και μια απαλή, φυσική λάμψη.

Η ενυδάτωση λοιπόν είναι το μυστικό.

Διαβάστε ακόμη:

Αν τα μαλλιά σας είναι διψασμένα χρειάζονται ένα κοκτέιλ καρύδας επειγόντως

H Kylie Jenner ετοιμάζει μία ακόμη έκπληξη και απ’ ότι φαίνεται θα είναι η μεγαλύτερη όλων

Keywords
Τυχαία Θέματα