Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/11

Το κόκκινο, το πιο ωραίο και επιβλητικό χρώμα της παλέτας είναι η απόλυτη τάση για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Και γι’ αυτό σας προτείνουμε να του δώσετε πρωταγωνιστική θέση στη γκαρνταρόμπα σας.

Ξέρουμε πως πολλές από εσάς δεν το τολμάτε, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε το ρίσκο και όχι απλά να το επιλέξετε σε ένα ρούχο ή αξεσουάρ, αλλά να κάνετε ένα total red outfit.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό

του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, ένα κόκκινο κρουαζέ φόρεμα με γιακά και πέτα, 3/4 μανίκι, λεπτομέρεια με πιέτες στην φούστα και κλείσιμο με φερμουάρ στην πλάτη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες διάφανες κάλτσες, Fashionroom και κόκκινες ψηλοτάκουνες vinyl γόβες, Mark Milan.

Tο μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και τα μαλλιά της, τα οποία επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης ήταν μια χαλαρή βαγκ.

Το σημερινό concept της Φαίη μας βασίστηκε στην καμπάνια του διάσημου οίκου Saint Laurent -την βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί- που ήταν ένας φόρος τιμής στο πιο hot χρώμα ever. Το κόκκινο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl) στις 24 Σεπ, 2020 στις 6:00 πμ PDT


Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/11

Keywords
Τυχαία Θέματα