H ΕΡΤ «απαντά» στον Roger Waters που παρακάλεσε την Κατερίνα Ντούσκα να μην λάβει μέρος στη Eurovision

O Roger Waters, ιστορικό μέλος των Pink Floyd, δημοσίευσε ένα βίντεο πριν από λίγες ημέρες μέσα από το οποίο παρακαλούσε την Κατερίνα Ντούσκα να μην πάει στον διαγωνισμό της Eurovision.

Συγκεκριμένα ο Roger Waters

είπε στο βίντεο του:

«Σε καλώ γιατί πριν από λίγες μέρες έφτιαξα ένα μικρό βίντεο με τίτλο “Are you the one?”. Είναι για όλους εσάς που συμμετέχετε στη Eurovision και την ανάγκη ένας από εσάς να σηκώσει το ανάστημά του εκ μέρους των φίλων μου στην Παλαιστίνη. Το μόνο που κάνω είναι να απευθύνομαι σε εσένα. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις για τις συνθήκες στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Είναι φρικτές. Πέρα από κάθε φαντασία. Υπάρχει ένα επίσημο αίτημα από την παλαιστινιακή κοινωνία. Παρακολουθούν όλους εμάς τους μουσικούς. Το αίτημά τους λέει: “Σας παρακαλούμε, μην κάνετε συναυλίες στο Ισραήλ για κανέναν λόγο, μέχρι τη στιγμή που οι Παλαιστίνιοι θα έχουν ανθρώπινα δικαιώματα”. Δεν έχουν κανένα αυτή τη στιγμή. Κανένα. Ούτε ένα δικαίωμα. Το να πας εκεί, στο Τελ Αβίβ, θα ήταν ένα μεγάλο λάθος νομίζω. Αυτό πιστεύω εγώ. Πιθανόν να κάνω λάθος. Τελείωσα, Κατερίνα Ντούσκα. Αυτό ήταν. Αυτή ήταν η έκκλησή μου. Εσύ είσαι η μία; Ελπίζω”».

Το περιοδικό People επικοινώνησε με τη δισκογραφική εταιρεία της Κατερίνας, η οποία έδωσε την επίσημη απάντηση της δημόσιας τηλεόρασης και είναι η εξής:

«Ως μέλος της ΕBU (σ.σ. Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση), η ΕΡΤ υιοθετεί τις αρχές του οργανισμού, σύμφωνα με τις οποίες η Eurovision δεν αποτελεί πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων».

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Κατερίνα θα συμμετέχει κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί στον διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Διαβάστε ακόμα:Roger Waters σε Κατερίνα Ντούσκα: “Μην πας στην Eurovision”!-Τι δήλωσε το γνωστό μέλος των Pink Floyd;

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη «μαφία των φυλακών»-Τι συνέβη;

“Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με έχει διαγράψει από το Instagram. Μου κρατάει μούτρα για τη Νατάσα Καλογρίδη”!

Keywords
Τυχαία Θέματα