H Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε το μεγαλύτερο make up trend της σεζόν!

Η  Ελεονώρα Μελέτη τολμά να κάνει αλλαγές στο beauty look της αρκετά συχνά και αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που την ακολουθούμε και τσεκάρουμε τα ποστ της στα social media.

Η ίδια αποχωρίζεται κατά καιρούς ακόμη και το εμβληματικό, ξανθό χρώμα στα μαλλιά της για χάρη του κόκκινου

και του χάλκινου ακολουθώντας τις εκάστοτε τάσεις και το αποτέλεσμα είναι πάντα ωραίο και ξεχωριστό.

Τα make up looks που υιοθετεί έχουν ως σημείο αναφοράς τα υπέροχα μάτια της, με έντονες αποχρώσεις σκιών αλλά και μαύρο eyeliner που δημιουργούν μια τέλεια αντίθεση. 

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη eye look που μας θυμίζει τα 90’s αφού έχει τονίσει το βλέμμα με μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Είναι ένα trend που είδαμε στα shows του Φθινοπώρου και το λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

Το look της δημιούργησε ο προσωπικός της make up artist Θάνος Βογιατζής ο οποίος ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Είναι εκείνος που επιμελείται το μακιγιάζ της παρουσιάστριας και στην εκπομπή της “Μεσάνυχτα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Vogiatzis (@thanosvogiatzis) στις 9 Ιούν, 2020 στις 8:13 πμ PDT

Στο συγκεκριμένο αποφάσισε να τονίσει τα μάτια της με έναν εξεζητημένο τρόπο και το αποτέλεσμα είναι απίθανο. Έκανε περίγραμμα με eyeliner στο πάνω βλέφαρο, με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω και άπλωσε μια έντονη ροζ σκιά.

Επίσης κράτησε “ήσυχο” το υπόλοιπο πρόσωπο εφαρμόζοντας παστέλ αποχρώσεις σε ζυγωματικά και χείλη. Πρόκειται για ένα make up look που μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε στην επόμενη επίσημη ή βραδινή σας έξοδο ειδικά αν έχετε μπλε ή πράσινα μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη μερικές τέλειες ιδέες για το μακιγιάζ και την περιποίηση:

Οι μαύρες nail artists που δημιουργούν συγκλονιστικά looks και πρέπει να ακολουθήσετε asap!

Τα ωραιότερα updos για εσάς που κόψατε τα μαλλιά σας bob!

Keywords
Τυχαία Θέματα