Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τα 20 φορέματα που μπορούμε να φορέσουμε στους γάμους του καλοκαιριού

Κάθε καλοκαίρι είμαστε καλεσμένοι σε ένα σωρό γάμους και πάντα αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα που της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και παρακάτω μπορείς να δεις τις προτάσεις που μας δίνει για τις εμφανίσεις μας στους καλοκαιρινούς μας γάμους.

Το nude φόρεμα 

To nude φόρεμα που είχε φορέσει η Ελένη Μενεγάκη

μετά την επιστροφή της στην εκπομπή της αφού είχε γεννήσει την κόρη της Μαρίνα ήταν ιδιαίτερα κομψό.

 To barbie φόρεμα 

Αν έχεις πάει σε μερικούς γάμους θα έχεις προσέξει πως πάντα υπάρχει μια γυναίκα με ένα φούξια φόρεμα που προσελκύει όλα τα βλέμματα πάνω της. Γιατί να μην είσαι εσύ αυτή;

 Τo Glamorous φόρεμα 

H Eλένη Μενεγάκη είχε πάει στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη με μια πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα.

 To shirt maxi dress 

Το shirt dress είναι πάντα μια σωστή επιλογή για έναν γάμο ή μια βάφτιση μέσα στο καλοκαίρι. Τον τελευταίο χρόνο αποτελούν hot τάση της μόδας και υπάρχουν πολλά χρώματα που μπορείς να επιλέξεις για να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

 The Suit 

Mπορεί να μην είναι φόρεμα είναι εξίσου stylish με ένα φόρεμα. Η Ελένη Μενεγάκη επίλεξε το δικό της σε μπλε χρώμα και το συνδύασε με μπεζ γόβες.

 To μαύρο φόρεμα 

Υπάρχει κάτι πιο κομψό από ένα απλό μίντι μαύρο φόρεμα; Σίγουρα δεν υπάρχει και σίγουρα θα θέλεις να έχεις ένα κομμάτι σαν και αυτό στην γκαρνταρόμπα σου. Και να θυμάσαι πως μπορείς να φορέσεις μαύρο φόρεμα σε γάμο. Είναι σικ, είναι στιλάτο και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και το σωστό βάψιμο μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σου.

 The lace dress 

Η δαντέλα είναι ένα είδος υφάσματος που θα φορεθεί και αυτή τη σεζόν πολύ! Στα καταστήματα και σε online shops θα βρεις πάρα πολλά σχέδια που θα σε εμπνεύσουν πολύ και με τα οποία θα κάνεις μοναδικές εμφανίσεις.

 Το λευκό φόρεμα 

Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για γάμο (εκτός κι αν είσαι η νύφη) αλλά μπορείς να το φορέσεις σε άλλες σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Το λευκό φόρεμα είναι κάθε καλοκαίρι στη λίστα με τις hot τάσεις και φέτος θα φορεθεί ακόμα περισσότερο.

 Παλ τόνοι 

Τα κοστούμια σε παλ τόνους είναι μια κατηγορία από μόνα τους και η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει αυτό το στιλ ντυσίματος.

 Το vintage dress 

Η vintage μόδα έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό, με πολλούς σχεδιαστές και brands να προσπαθούν να δημιουργούν πλέον ρούχα που μοιάζουν σαν vintage. Συνήθως αυτά τα φορέματα σε vintage style έχουν δαντέλες, πιο μουντά χρώματα ή κάποιο χαρακτηριστικό που θυμίζει παλαιότερες εποχές.

 To mini floral φόρεμα 

Αν θέλεις κάτι ανάλαφρο για έναν καλοκαιρινό γάμο, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αλλά θα μπορέσεις να το φορέσεις ξανά και ξανά ακόμα και στην καθημερινότητά σου τότε αξίζει να επενδύσεις σε ένα μίνι φλοράλ φόρεμα.

 Το sequin φόρεμα 

Για grande γάμους θα χρειαστείς ένα grande φόρεμα, σαν αυτό το κόκκινο MiRo φόρεμα που είχε φορέσει η Ελένη Μενεγάκη στο Φεστιβάλ Καννών.

Το στενό μίντι φόρεμα 

Μια κλασική στιλάτη εμφάνιση μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα με ένα μίντι στενό φόρεμα, σαν και αυτό που φοράει η Ελένη Μενεγάκη. Επίλεξε μια πιο σκούρα απόχρωση ή πιο έντονη για να μην μοιάζεις με τη νύφη.

 Το κρουαζέ φόρεμα 

Δεν περίμενα ποτέ πως ένα κρουαζέ φόρεμα θα ταίριαζε σε μια γυναίκα με καμπύλες. Κι όμως, όταν το δοκίμασα πριν από 3 χρόνια σε έναν καλοκαιρινό γάμο, έπαθα πλάκα με το πόσο ωραίο έδειχνε πάνω μου. Τι σημαίνει αυτό; Πως ό,τι σωματότυπο και αν έχεις το κρουαζέ μάξι φόρεμα θα σε βγάλει ΠΑΝΤΑ ασπροπρόσωπη.

 Το λευκό shirt dress 

Μπορεί η Ελένη να φοράει λευκό shirt dress αλλά εσύ μπορείς να επιλέξεις κάποια άλλη απόχρωση. Οι παλ τόνοι, όπως ροζ, θαλασσί και μοβ είναι must, όπως επίσης και το φλογερό κόκκινο!

 To μάξι floral φόρεμα 

Ένα από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά prints είναι το φλοράλ και η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει ένα φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Ένα μάξι φλοράλ φόρεμα θα σου χρειαστεί κάθε καλοκαίρι και μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλές πλατφόρμες, πέδιλα ή σανδάλια ανάλογα με την περίσταση και την τοποθεσία του γάμου.

 Το μίντι φλοράλ φόρεμα 

Αν είσαι τύπος του μίντι τότε επίλεξε φορέματα που φτάνουν μέχρι το γόνατο (θα σε συμβούλευα να δοκίμαζες και το νέο hot μήκος που είναι τα φοράματα που φτάνουν στη μέση της γάμπας). Η Ελένη κάνει τον πιο καλοκαιρινό συνδυασμό φορώντας το φλοράλ φόρεμά της με κίτρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 Το botanical dress 

Το έχουμε πει σε άλλα posts πως τα jungle και botamical prints είναι huge τάση της σεζόν! Η Ελένη φοράει ένα κομμάτι με υπέροχες παστέλ αποχρώσεις και το συνδυάζει με πλατφόρμες και έντονη απόχρωση στα χείλη.

To ριγέ φόρεμα 

Οι ρίγες είναι κάθε καλοκαίρι must και συνήθως τις προτιμάμε για πιο casual εμφανίσεις. Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει ένα φόρεμα με παλ ρίγες που εντυπωσιάζει.

 Το animal print φόρεμα 

Στη βάφτιση της μικρής της κόρης, Μαρίνας, η Ελένη είχε φορέσει ένα πολύ κομψό πράσινο animap print φόρεμα.

Δες πού θα βρεις παρόμοια φορέματα με όλα τα παραπάνω στο FashionWay.gr ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα