Έχετε λιπαρή επιδερμίδα; 5+1 τέλεια primer για ματ φινίρισμα!

Οι make up artists εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούν να σας πείσουν να χρησιμοποιείτε το σωστό primer. Πρόκειται για μια σχεδόν μαγική φόρμουλα, που κρατά το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες, μειώνει τους πόρους και χαρίζει την τέλεια όψη.

Είναι το μικρό τους μυστικό που μοιράζονται γιατί γνωρίζουν πως τις περισσότερες φορές λίγη ώρα μετά τη δημιουργία του make up look, τα προϊόντα εξαφανίζονται και οι γυαλάδες κάνουν την εμφάνιση τους. Ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα.

Και σήμερα θα σταθούμε σε

αυτήν ακριβώς την κατηγορία μιας και είναι εκείνη που έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη το primer. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τα καλύτερα 6 προϊόντα για λιπαρά δέρματα. Εσείς απλά θα αποκτήσετε το κατάλληλο, το συντομότερο δυνατό.

Fenty Pro Filt’r Mattifying Primer: Μπορείτε να το απλώσετε σε όλο το πρόσωπο ή στα σημεία που παρουσιάζουν έξτρα λιπαρότητα όπως είναι η T-zone, η μύτη και τα ζυγωματικά.

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer: Χαρίζει ενυδάτωση, φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο, εξαφανίζει πόρους, λεπτές γραμμές και προσφέρει το τέλειο, ανάλαφρο φινίρισμα.

Smashbox Photo Finish Oil & Shine Control Primer: Είναι το αγαπημένο προϊόν των celebrity make up artists και πρόκειται για μια gel-to-powder φόρμουλα που θα λατρέψετε.

Bobbi Brown Primer Plus Mattifier: Αν θέλετε ημι-ματ φινίρισμα αυτό είναι το προϊόν που σας ταιριάζει. Ταιριάζει άψογα τόσο με ρευστό όσο και σε μορφή στικ ή πούδρας φον ντε τεν.

Laura Mercier Pure Canvas Blurring Powder: Είναι oil και silicone free και χαρίζει ματ εφέ και απαλή υφή στο δέρμα.

MAC Prep+Prime: Χάρη στο εκχύλισμα από πράσινο τσάι, την καφείνη και τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει περιποιείται το δέρμα και χαρίζει διάρκεια στο μακιγιάζ και ματ φινίρισμα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H αγαπημένη μάσκα αποτοξίνωσης της Kourtney Kardashian κάνει θραύση στο Tik Tok και πρέπει να τη δοκιμάσετε asap!

Ώριμη επιδερμίδα: Αυτά είναι τα 3 προϊόντα περιποίησης που πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στο μπάνιο σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα