H αγαπημένη μάσκα αποτοξίνωσης της Kourtney Kardashian κάνει θραύση στο Tik Tok και πρέπει να τη δοκιμάσετε asap!

Τον τελευταίο χρόνο απλώσατε στο δέρμα σας τις περισσότερες μάσκες ever. Μείνατε σπίτι και ήταν μια καλή ευκαιρία άλλωστε να περιποιηθείτε το δέρμα σας και τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Ακολουθήσατε πιστά τη ρουτίνα περιποίησης και όλες τις συμβουλές μας. Επίσης δημιουργήσατε μόνες σας μάσκες με υλικά που υπήρχαν στην κουζίνα σας χαρήκατε πολύ τη διαδικασία. 

Μάσκες ενυδάτωσης, αποτοξίνωσης, κατά της λιπαρότητας, για λεπτές γραμμές και λεύκανσης ήταν μερικές μόνο από εκείνες που επιλέξατε. Κι εμείς σας αποκαλύψαμε όλες τις αγαπημένες συνταγές των celebrities που έκαναν ακριβώς το

ίδιο μ’ εσάς κατά την περίοδο του lockdown.

Φυσικά σας προτείναμε και τις φόρμουλες που μπορούσατε να βάλετε στο καλάθι των αγορών σας αλλά και όσες έγιναν viral μέσα από το TikTok που είναι η εφαρμογή που κάνει θραύση εδώ και καιρό. 

Και σήμερα σας έχουμε μία ακόμη, που κάνει πάταγο και πρέπει να τη δοκιμάσετε asap. Πρόκειται για μια μάσκα αποτοξίνωσης που έχουν λατρέψει οι TikTokers. Περιέχει στη σύνθεση της ροζ άργιλο, καφέ και στέμφυλα και είναι η Caudalie Instant Detox Mask.

Την απλώνετε σε όλο το πρόσωπο επιμένοντας στα σημεία που παρουσιάζουν έξτρα λιπαρότητα και την αφήνετε να δράσει για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάζετε με άφθονο χλιαρό νερό. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε 2 φορές την εβδομάδα, άφοβα και το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.

Και κάτι ακόμη: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν της Kourtney Kardashian.

Εμείς τη δοκιμάσαμε και έχουμε να σας πούμε πως πρέπει να βιαστείτε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

10 τέλεια ροζ κραγιόν για να επιλέξετε εκείνο που θα φοράτε τους επόμενους μήνες!

Το μανικιούρ της Beyonce είναι απλά φανταστικό -Ακολούθησε κι εσύ τη Νο 1 τάση στα νύχια που είναι το χρυσό!

Keywords
Τυχαία Θέματα