Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/4

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ακόμα μια φορά για το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή, ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά ρούχα που θα είναι πάντα in fashion ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μόδας.

Και επειδή όλες σας έχετε τουλάχιστον ένα ήδη στην γκαρνταρόμπα σας, θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το κάνετε φρέσκο και μοντέρνο, προσθέτοντας χρυσά κοσμήματα και mules.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας, BSB, ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα που τελειώνει λίγο πάνω από τα γόνατα, με σκίσιμο στην πίσω πλευρά, τετράγωνη λαιμόκοψη και κλείσιμο με φερμουάρ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα, κρίκοι και αλυσίδα στο λαιμό από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print mules, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κερασί -φούξια χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/4

Keywords
Τυχαία Θέματα