H Rosie Huntington-Whiteley λάνσαρε το δικό της clean beauty brand!

Λίγες μέρες μετά την τρυφερή ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της μέσω Instagram, η Rosie Huntington-Whiteley έρχεται με επαγγελματικά  νέα αυτή τη φορά: το διάσημο μοντέλο λανσάρει αυτό το μήνα τη Rose Inc, τη δική της clean σειρά καλλυντικών που προς το παρόν θα πωλείται μόνο online.

Όλα

ξεκίνησαν από την ομώνυμη διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιούργησε το 2018, μέσα από την οποία μοιράζεται αγαπημένα της προϊόντα, φιλοξενεί συνεντεύξεις με κορυφαίους ειδικούς του χώρου, ανεβάζει βίντεο και γενικά φροντίζει να δημιουργεί ενδιαφέρον περιεχόμενο για τους επισκέπτες της. Αυτό, όπως λέει η ίδια, οδήγησε στη δημιουργία μιας κοινότητας που αυτή τη στιγμή μετράει 340 χιλιάδες followers στο Instagram και που της έδωσε το “πράσινο φως” για να προχωρήσει στη δημιουργία του δικού της beauty brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

“Όποτε μοιράζομαι κάτι σχετικό με ομορφιά στις πλατφόρμες μου, παρατηρώ πως αμέσως έχει πολύ μεγάλο engagement”, εξήγησε η Rosie Huntington-Whiteley στο Refinery29 και πρόσθεσε: “Έψαχνα μια ευκαιρία να συνδεθώ με αυτό τον κόσμο, με αυτή την κοινότητα. Και έτσι ξεκίνησα να ψάχνω αν θα μπορούσα να δημιουργήσω μια σειρά προϊόντων που να καλύπτει όλα όσα ψάχνουν“.

Αυτή η πρώτη, λοιπόν, συλλογή ονομάζεται Modern Essentials και είναι εντυπωσιακά μικρή, καθώς περιλαμβάνει μόλις 2 προϊόντα skincare και 4 προϊόντα μακιγιάζ – όμως υπάρχει λόγος για αυτό: “Αντί να λανσάρουμε 50 προϊόντα, θέλησα να ξεκινήσουμε με μια πιο περιορισμένη σειρά αλλά με προϊόντα multiuse– από το blush που μπορεί να φορεθεί και ως κραγιόν μέχρι το gel φρυδιών που έχει συστατικά τα οποία βοηθούν στην ενδυνάμωση της τρίχας”, εξήγησε στη συνέντευξή της. Μάλιστα, επειδή η ίδια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από την ακμή ενηλίκων, όπως έχει πολλές φορές δηλώσει, θέλησε τα δύο skincare προϊόντα της σειράς της – ένα toner με AHA και ένα ενυδατικό serum που φοριέται και ως primer- να βοηθούν στην εξυγείανση της επιδερμίδας και να προλαμβάνουν την εμφάνιση της ακμής.

Η συλλογή ακολουθεί τη φιλοσοφία του clean beauty, με βασικά συστατικά φυσικής προέλευσης- όπως σκουαλένιο, Βιταμίνη Ε, ροζ άργιλο, φύτρες αρακά, εκχύλισμα κρίταμου- και συσκευασίες που ξαναγεμίζουν, ανακυκλώσιμες και όσο το δυνατόν πιο μίνιμαλ.

Όσο για το τι διαφορετικό έχει η Rose Inc από τα υπόλοιπα celebrity beauty brands, αυτό έσπευσε να το ξεκαθαρίσει η συνεργάτης της και CEO της Huntington-Whiteley, Caroline Hadfield: “Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στην ιδέα είμασταν ξεκάθαρες στο ότι αυτό δεν θα είναι ένα ακόμα celebrity beauty brand. Στόχος μας δεν είναι να βασιζόμαστε στο γεγονός ότι η Rosie είναι διάσημη, για να πουλάμε προϊόντα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ασφαλείς, αποτελεσματικές συνθέσεις, βασισμένες στη δέσμευσή μας για μια ολιστική, βιώσιμη προσέγγιση της ομορφιάς και για αυτό η Rosie ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια στην ανάπτυξη των προϊόντων, μαζί με την ομάδα μας, αλλά και με το feedback που παίρνει από την πολύ μεγάλη μας κοινότητα”.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ο hairstylist της Kourtney Kardashian μιλάει για την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της reality star

Πώς να δέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου -Τέλειοι και πανεύκολοι τρόποι!

Το νέο Bond Girl, Ana de Armas, έχει στο ψυγείο της το αγαπημένο μας beauty tool!

Keywords
Τυχαία Θέματα