Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Πότε ξεκίνησε η ρήξη στην σχέση τους;

Τη λύση του γάμου τους ανακοίνωσαν το πρωί της Τρίτης 17 Αυγούστου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν δέκα χρόνια με πολιτικό γάμο, ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να  τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προ0σωπικό του ζωή.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί

μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη», ανέφερε στην ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο αλλά κανείς από τους δύο δεν είχε αφήσει την οικογενειακή του κατοικία.

«Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα , μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να το σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης στην εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης χειρίστηκαν με απόλυτη αξιοπρέπεια την λήξη της σχέσης τους, με τους συνεργάτες τους να κάνουν λόγο για δύο πολιτισμένους ανθρώπους.

Οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τα οικογενειακά τους προβλήματα κρυφά, αφού και στην καθημερινή εκπομπή που παρουσίαζαν δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Κριτής του “Game of Chefs” παντρεύτηκε την εγκυμονούσα σύντροφό του στην Σαντορίνη (Φωτογραφίες)

Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθαρίζει για το “τηλεοπτικό της διαζύγιο”: «Αισθάνθηκα εκτεθειμένη»

Τόλης Βοσκόπουλος: Αύριο το μνημόσυνο των σαράντα ημέρων από τον θάνατό του -Η δημόσια παράκληση της Άντζελας Γκερέκου

Keywords
Τυχαία Θέματα