H Rocky Barnes μας δείχνει τι να φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ- Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ΤΩΡΑ!

Η Rocky Barnes είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες μας influencers και πάντα μας εμπνέει με το υπέροχο στιλ της. Η ίδια μας δείχνει τι φοράει μέσα στη μέρα της και μας προτείνει looks που θα αναβαθμίσουν το στιλ μας.

Για χαλαρό καφέ με τις φίλες το πρωί…

Το athleisure style είναι πολύ δημοφιλές τελευταία και πρόκειται για αυτές τις φόρμες ή αυτά τα looks που μοιάζουν αθλητικά αλλά δεν θα φόραγες ποτέ στο γυμναστήριο. Η Rocky Βarnes επιλέγει ένα

σύνολο σε αυτό το mood και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Στη δουλειά…

Ένα δερμάτινο κοστούμι είναι μια ιδανική λύση για τις πιο κομψές εμφανίσεις σου στο γραφείο. Η Rocky επιλέγει ένα καφέ σύνολο που συνδυάζει τέλεια με πράσινο τσαντάκι.

Για ένα απογευματινό καφέ ή ένα χαλαρό ραντεβού…

Φέτος τον χειμώνα έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα πλεκτά σύνολα. Η Rocky Barnes συνδυάζει το πλεκτό φόρεμά της με ζακέτα και slouch boots και δείχνει υπέροχη.

Για χαλαρή βραδινή έξοδο…

Το μαύρο πλεκτό φόρεμα είναι ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι over-the-knee boots και είσαι έτοιμη!

Για hot ραντεβού με το καινούριο αμόρε…

Ετοιμάζεσαι για ένα ραντεβού με το νέο αμόρε σου! Φόρεσε τη μίνι δερμάτινη φούστα σου με ένα πουλοβεράκι, όπως κάνει η Rocky Barnes και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για ένα εντυπωσιακό look.

Για super glamorous βραδινές εξόδους…

Mιας και πλησιάζουν και οι γιορτές, αυτό το look αποτελεί σίγουρα μια πολύ καλή ιδέα για glamorous εμφανίσεις. Φόρεσε το μάξι sequin φόρεμά σου και άσε τους γύρω σου να παραμιλάνε με την υπέροχη εμφάνισή σου.

Διαβάστε περισσότερα:

ΑΥΤΟΣ είναι ο λάθος και ο σωστός τρόπος για να δένεις τη ζώνη του παλτό σου (VIDEO)

Η Elsa Hosk φοράει το παντελόνι που θέλουμε οπωσδήποτε να προσθέσουμε στη χειμερινή μας ντουλάπα

10+1 chunky πουλόβερ από τα Zara που «μυρίζουν» Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα