Αλέξανδρος Παπανδρέου: “Λύγισε” on air για την απώλεια του πατέρα του και της θείας του από κορονοϊό

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, καθώς “έχασε” τον πατέρα του και την θεία του από κορονοϊό…

Μία εβδομάδα μετά τις δύο αυτές απώλειες, ο γνωστός σεφ μίλησε δημόσια για όλο αυτό που βιώνει στην εκπομπή Love It.

«Κάνω τόσα χρόνια τηλεόραση και ποτέ δεν έχω βγει να κάνω συνέντευξη, Βγήκα λοιπόν σήμερα και ζήτησα να κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο γιατί θέλω

να περάσω ένα μήνυμα και τίποτα άλλο. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου και αυτό έγινε για έναν λόγο, γιατί ήταν ανεμβολίαστοι.

Δεν είναι ότι δε θέλανε να το κάνουν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για κάποιο λόγο δε μπορούν να κάνουν το εμβόλιο, είτε μπορεί να φοβούνται τη βελόνα, είτε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό γιατί είναι μεγάλοι σε ηλικία, είτε να το φοβούνται. Εγώ πιστεύω, ότι από μια ηλικία και μετά οι μεγάλοι άνθρωποι ξαναμωρένονται, πρέπει να τους πάρεις από το χέρι και να τους πας να κάνουν το εμβόλιο.

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι έπρεπε να έχω πάρει τον μπαμπά μου και την θεία μου και να τους έχω κάνει το εμβόλιο. Ήταν και οι δυο γιατροί. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο για εμένα… Εκεί πρέπει να το κάνεις με το έτσι θέλω αν θες να ξαναδείς τους αγαπημένους σου», εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- φανερά συγκινημένος ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο Μάθιος αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι έχει σχέση με μία παντρεμένη

Εύη Δρούτσα-Πρω1νό: «Αυτό που έγινε με τον Λιγνάδη το θεωρώ πιο μικρό από αυτό με τον Φιλιππίδη»

Φαίη: Αποκάλυψε στο Πρω1νό πως νόσησε για δεύτερη φορά από κορονοϊό

Keywords
Τυχαία Θέματα