H Priyanka Chopra στην πιο σέξι πρωινή εμφάνιση που έχουμε δει φέτος!

Η Priyanka Chopra εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε δρόμο της Νέας Υόρκης και ήταν πιο σέξι και όμορφη από ποτέ! Η ηθοποιός υιοθέτησε μια από τις top τάσεις της σεζόν που είναι το διαφανές φόρεμα και το συνδύασε με μερικά ακόμα trends δημιουργώντας ένα άψογο look.

The Look
H Priyanka επέλεξε διαφανές πουά φόρεμα Philosophy di Lorenzo Serafini και το φόρεσε μαζί με La Perla εσώρουχα, Christian Louboutin γόβες, Chopard κοσμήματα και ένα μαύρο τσαντάκι Medea αξίας 703 δολαρίων!

Tα διαφανή φορέματα, όπως έχουμε ήδη πει, είναι μια τάση που υιοθετείται πολύ τους τελευταίους μήνες και θα φορεθεί ακόμα περισσότερο τους επόμενους. Πολλές γυναίκες τολμούν να φορέσουν τα sheer dresses με εσώρουχα ή κορμάκια ενώ άλλες τα φοράνε πάνω από άλλα ρούχα ώστε να μην αποκαλύπτουν δέρμα. Όποιον τρόπο και να επιλέξεις θα δείχνεις υπέροχη απλά στην πρώτη περίπτωση το look σου θα είναι πιο σέξι, ενώ στη δεύτερη πιο casual.

Τα πουά prints και τα βολάν κάνουν το διαφανές φόρεμα της ηθοποιού να δείχνει vintage ένα στοιχείο που ταιριάζει σε ένα διαφανές φόρεμα, που κανονικά θεωρείται ένα πολύ μοντέρνο κομμάτι.

Tip! Αν θελήσεις να φορέσεις ένα φόρεμα σαν κι αυτό σε γάμο ή ένα επίσημο event και δεν θέλεις να φανούν τα εσώρουχά σου, μπορείς να επιλέξεις ένα κομπινεζόν ή ένα bodydress (βρήκαμε ένα υπέροχο στα Triumph) για να καλύψεις τις επίμαχες περιοχές.

Διαβάστε ακόμα: Η Chiara Ferragni έκανε τα πρώτα γενέθλια του γιου της και αυτό είναι το look που επέλεξε για το πάρτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα