H Nicola Peltz σας δείχνει πως θα δημιουργήσετε το πιο εύκολο, glam και τέλειο cat eye!

Ξεπεράσαμε τα 2 πρώτα lockdown με τα ανέμελα χτενίσματα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ατελείωτες ώρες στον καναπέ βλέποντας σειρές στο Netflix.

Τώρα, που είναι πλέον άνοιξη, καταστήματα, κομμωτήρια και nail salons είναι ανοιχτά, βρήκατε επιτέλους την ευκαιρία να δημιουργήσετε όλα τα beauty trends.

Ακόμη και το cat

eye, το glamour και το τέλειο. Δεν υπάρχουν πλέον κανόνες άλλωστε που θέλει το έντονο βλέμμα να ταιριάζει τις βραδινές εξόδους.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα μάθατε να φτιάχνετε μόνες σας τα ωραιότερα eye make up looks. Είδατε tutorials των αγαπημένων σας make up artists, beauty bloggers και it girls που αποκάλυψαν όλα τα βήματα που ακολουθούν αλλά και τα tricks.

Σήμερα έχει σειρά η Nicola Peltz, ηθοποιός και μέλλουσα σύζυγος του  Brooklyn Beckham, που δείχνει πως θα δημιουργήσετε το πιο εύκολο, glam και άψογο cat eye.

Ξεκινά απλώνοντας τη μάσκα ματιών 111 Skin Celestial Black Diamond Eye Mask που λειαίνει ατέλειες από την περιοχή των ματιών χαρίζοντας παράλληλα super λάμψη στην περιοχή.

Στη συνέχεια ενυδατώνει το δέρμα με την αγαπημένη της κρέμα ανήκει, όπως είναι φυσικό, στη σειρά της Victoria Beckham by Augustinus Bader και πιο συγκεκριμένα την Cell Rejuvenating Priming Moisturizer.

Μετά την απολέπιση και τη μάσκα στα χείλη της και την αντηλιακή προστασία, η Peltz δημιουργεί το τέλειο cat eye χρησιμοποιώντας το MAC Pro Longwear Fluidline ενώ έχει κοντά της και το Bioderma Cleansing Water ώστε να διορθώσει το περίγραμμα.

Ολοκληρώνει το έντονο βλέμμα με τη Victoria Beckham Future Lash Mascara.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα 10 ωραιότερα nail trends του Καλοκαιριού -Αποκτήστε αυτό που σας αρέσει σήμερα!

Το 90’s hairstyle που κάνει θραύση στο Pinterest είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα