H Meghan Markle έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση για φιλανθρωπικό σκοπό μετά τη γέννηση του μωρού της

Η Meghan Markle επέστρεψε στα καθήκοντά της και έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του μωρού της πριν από 4 μήνες. Η Δούκισσα του Sussex συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια Misha Nonoo και μαζί σχεδίασαν μια σειρά ρούχων που θα προωθηθεί μέσα από τα brands Jigsaw, John Lewis και Marks and Spencer.

The
Look

H Meghan Markle φόρεσε ένα υπέροχο λευκό πουκάμισο της σχεδιάστριας Misha Nonoo και μπλε παντελόνι Jigsaw από τη νέα κολεξιόν Smart Set που δημιουργήθηκε για καλό σκοπό. Η Δούκισσα συνδύασε τα ρούχα της με λεπτή καφέ ζώνη και καφέ ψηλοτάκουνες γόβες και ολοκλήρωσε το look της με σκουλαρίκια που στο παρελθόν είχε φορέσει και η Πριγκίπισα Diana. H Meghan Markle πρόσθεσε μερικά χρυσά βραχιόλια στο χέρι της και επίλεξε μακιγιάζ σε γήινους τόνους, όπως συνηθίζει να κάνει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Η Δούκισσα ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και πριν φύγει αποκάλυψε πως ήταν η ώρα να πάει στο σπίτι της για να ταίσει το μωράκι της.

Η Meghan ήταν φανερά αδυνατισμένη και τα ρούχα που φόρεσε άρχισαν να ξεπουλάνε μέσα σε λίγα λεπτά από την εμφάνισή της. Τα μαλλιά της έχουν μακρύνει πολύ και η ίδια τα είχε χτενίσει σε πολύ χαλαρούς και ανέμελους κυματισμούς.

Η σειρά ρούχων που σχεδίασε η Meghan Markle έγινε στα πλαίσια ενίσχυσης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Smart Works. Ο συγκεκριμένος οργανισμός αναλαμβάνει το ντύσιμο άνεργων γυναικών που προσπαθούν να βγουν ξανά στην αγορά εργασίας.

Διαβάστε ακόμα: Φθινοπωρινό office look: 4 τέλεια outfits για το γραφείο! (VIDEO)- Δες εδώ μοναδικές ιδέες και εμπνεύσου για το πιο ωραίοα φθινοπωρινό στιλ!

NYFW: O Marc Jacobs μας ξετρέλανε με τα ρούχα που παρουσίασε και η αλήθεια είναι…πως τα θέλουμε όλα!- Δες τα σχέδια που ξεχωρίσαμε 

Η πασίγνωστη fashion blogger Aimee Song ακολουθεί μια τάση από τα παλιά…που επανέρχεται!- Ποια είναι αυτή η τάση και πόσο δημοφιλής είναι αυτή τη στιγμή;

Keywords
Τυχαία Θέματα