Τα μυστικά της Kate Moss για έξτρα όγκο στα μαλλιά και λάμψη στην επιδερμίδα

Η Kate Moss είναι ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα. Μεγαλώσαμε μαζί της άλλωστε και ήταν για χρόνια το ίνδαλμα μας. Τώρα είναι περήφανη μητέρα μιας κόρης που ακολουθεί τα βήματα της αλλά παραμένει ταυτόχρονα μια αιώνια έφηβη. Σε κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει πως μεγαλώνει και ωριμάζει με υπέροχο τρόπο.

Όλα τα χρόνια άλλωστε είχε στο πλάι της τους διασημότερους beauty experts με αποτέλεσμα να

μάθει τα μυστικά τους και να τα ακολουθεί πιστά. Μικρά και μεγαλύτερα που τη βοηθούν να έχει τόσο στην καθημερινότητα της όσο και στις επίσημες εμφανίσεις υπέροχο look.

H ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε δύο που αφορούν τον όγκο στα λεπτά μαλλιά της αλλά και τη λαμπερή όψη στην επιδερμίδα της.

Τα μαλλιά της Kate Moss είναι ιδιαίτερα λεπτά και άτονα με αποτέλεσμα να αποκτούν όγκο με δυσκολία. Εκείνη όμως έχει μερικά μικρά κόλπα που τη βοηθούν να το πετύχει πανεύκολα που τις τα έμαθαν οι θρυλικοί hairstylists Sam McKnight και Guido Palau. Τρίβει με τα δάχτυλα αρχικά τις ρίζες των μαλλιών και τη συνέχεια με μία βούρτσα. Επίσης αμέσως μετά το λούσιμο στεγνώνει 80% τα μαλλιά της και τα στερεώνει πίσω από τα αυτιά της. Όταν είναι πλέον απόλυτα στεγνά έχουν ήδη αποκτήσει φυσικούς κυματισμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Agency (@katemossagency) στις 2 Σεπ, 2019 στις 9:10 πμ PDT

Η όψη της επιδερμίδας της είναι ένας πολύ βασικός προβληματισμός της. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί πολύ συχνά  sheet masks. Η celebrity make up artist Charlotte Tilbury της πρότεινε να ξεκινήσεις να τις απλώνει στην επιδερμίδα και είναι ότι καλύτερο αποκαλύπτει η Moss. Η Tilbury συνήθιζε να της απλώνει στο μοντέλο πριν από το μακιγιάζ. Η Moss όμως δεν έχει αρκετό χρόνο το πρωί. Συνήθως απλώνει την αγαπημένη της μάσκα όταν θέλει να χαλαρώσει, συνήθως τις Κυριακές ενώ βλέπει την αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Agency (@katemossagency) στις 27 Ιούν, 2019 στις 8:32 πμ PDT

Η Moss είναι επίσης μεγάλη θαυμάστρια του jade-rolling. H make up artist Val Garland χρησιμοποιούσε το εργαλείο ομορφιάς πάντα στο πρόσωπο της και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό.

Η Moss αποκαλύπτει επίσης πως δεν δίνει ποτέ συμβουλές στην κόρη της μιας και εκείνη γνωρίζει σχεδόν τα πάντα σχετικά με το μακιγιάζ αφού υπάρχουν στιγμές που τη χαζεύει στ’ αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη:

Τα eye makeup looks στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης είναι ότι πιο ζωηρό έχετε δει τελευταία

Η Φαίη υιοθέτησε το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν που θυμίζει τη θρυλική Brigitte Bardot!

Keywords
Τυχαία Θέματα