H Margot Robbie αποδεικνύει πως μια μικρή ανανέωση στο μήκος και το χρώμα των μαλλιών μπορεί να κάνει τη διαφορά

Τη Margot Robbie την αγαπάμε πολύ. Θεωρούμε πως είναι μια από τις ομορφότερες stars του Hollywood. Μας θυμίζει πρωταγωνίστριες ασπρόμαυρων ταινιών μιας και συνδυάσει το ρομαντικό με τη θηλυκότητα ενώ ταυτόχρονα είναι ένα σύγχρονο beauty icon.

Σε κάθε της εμφάνιση μένουμε άφωνες με

το beauty look της αφού ακολουθεί τις τάσεις με έναν απίθανο τρόπο. Πως να ξεχάσουμε το μονοχρωματικό make up σε ροδακινί τόνους που υιοθέτησε την περασμένη άνοιξη το οποίο μάλιστα δεν περιορίστηκε στο πρόσωπο αλλά έφτασε μέχρι και το μανικιούρ δημιουργώντας μια νέα τάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις 11 Ιούλ, 2019 στις 6:10 μμ PDT

Το wavy bob της είναι επίσης εμβληματικό. Λατρεύουμε τους απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά της και γνωρίζουμε πως υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν γυναίκες που πήγαν στον κομμωτή τους με τη φωτογραφία της Robbie αποθηκευμένη στο κινητό ώστε να το αντιγράψουν.

Και τώρα έρχεται να αποδείξει με την τελευταία της εμφάνιση πως μια μικρή ανανέωση στα μαλλιά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και είναι μια καταπληκτική ιδέα για όλες εσάς που θέλετε επιτέλους να κόψετε ή να βάψετε τα μαλλιά σας ενόψει της νέας χρονιάς αλλά δεν είστε έτοιμες για μια δραματική αλλαγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett) στις 10 Δεκ, 2019 στις 9:38 μμ PST

Πριν από δύο μέρες η Robbie εμφανίστηκε στη παρουσίαση της νέας ταινίας Bombshell, που πρωταγωνιστεί με τη Charlize Theron και την Nicole Kidman, με ένα υπέροχο μακρύ lob σε μια φωτεινή ξανθιά απόχρωση με σκούρα ρίζα.

Η Robbie έκοψε μερικά μόλις εκατοστά τα μαλλιά της ενώ τα άνοιξε 1-2 τόνους και η διακριτική διαφορά από το προηγούμενο look της μπορεί να μην ήταν ορατή με την πρώτη ματιά αλλά φώτισε το πρόσωπο της με τον ωραιότερο τρόπο.

Η Robbie είχε κόψει τα μαλλιά της σε bob λίγο πριν την απονομή των βραβείων Oscar, στη συνέχεια τα άφησε να μακρύνουν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας όπου έπρεπε να έχει ένα 60’s hairstyle και τώρα αποφάσισε να το ανανεώσει κάνοντας μια κίνηση ματ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα δύο τελευταία nail looks της Lady Gaga αποδεικνύουν πως αργά και σταθερά επανέρχεται στον παλιό, γνώριμο εαυτό της

Blue eyeliner: Δείτε πως θα απλώσετε το χρώμα της χρονιάς στα βλέφαρα

Keywords
Τυχαία Θέματα