H Apivita γιορτάζει 40 χρόνια ομορφιάς εμπνευσμένης από τη φύση

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στην υπέροχη αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η Apivita γιόρτασε τα 40 χρόνια από τη δημιουργία της. Φαρμακοποιοί, συνεργάτες, φίλοι αλλά και το προσωπικό της εταιρείας έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν  την πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα.

Την

εκδήλωση προλόγισε ο ιδρυτής και Πρόεδρος του ΔΣ της APIVITA, κύριος Νίκος Κουτσιανάς, κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία και στην καινοτομία της Apivita, που μέσα στην πορεία της παρέμεινε πιστή στη φιλοσοφία, τις αξίες και το όραμά της. Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους τους συνοδοιπόρους του αλλά και προσωπικά την Νίκη Κουτσιανά, συνιδρύτρια της APIVITA, που μετουσίωσε το όραμα σε προϊόντα.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την παράσταση «Χορός με τη Σκιά μου» του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου, σε μια αποκλειστική εκδήλωση στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Apivita, που για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι ο μεγάλος «ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την καλλιτεχνική περίοδο 2019/ 2020.

Η Apivita στηρίζει έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς στη χώρα μας που από το 1939 λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού μέσα από το πολύπλευρο καλλιτεχνικό της έργο. Η αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της και έναν από τους πυλώνες της φιλοσοφίας της, την οποία εξέφραζε από τα πρώτα της βήματα μέσα από ποικίλες συνεργασίες με τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η ιστορία της Apivita: Όλα ξεκίνησαν το 1979 σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα, εκεί όπου γεννήθηκαν τα πρώτα φυσικά καλλυντικά με πρόπολη, μέλι, κερί μέλισσας, βασιλικό πολτό, εκχυλίσματα φυτών και αιθέρια έλαια από δύο φαρμακοποιούς, τον Νίκο και τη Νίκη Κουτσιανά, με όραμα έναν υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο ζωής.

Τα τελευταία 40 χρόνια μελετά την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της μέλισσας και της ελληνικής φύσης και επενδύει στην επιστημονική έρευνα και καινοτομία. Είναι αξιοσημείωτο πως πρόκειται για μία από τις πρώτες εταιρείες καλλυντικών παγκοσμίως που χρησιμοποίησε την πρόπολη στα προϊόντα της.

Σε αυτό το ταξίδι των 40 χρόνων έχει εξελιχθεί σε ένα οικοσύστημα 278 ανθρώπων με πάνω από 300 προϊόντα που ταξιδεύουν το όραμα της APIVITA σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως, έχοντας σαν το πιο πολύτιμο στήριγμα τους πελάτες της που την τιμούν εδώ και 40 χρόνια με την προτίμησή τους.

Κεντρική photo: Panoulis Photography

Διαβάστε ακόμη:

Τα δώρα που θα κάνετε στους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα έχουν τις ωραιότερες εσάνς και συσκευασίες

H make up artist Bobbi Brown αποκαλύπτει τον τρόπο να απλώνετε σωστά το blush

Keywords
Τυχαία Θέματα