H Leonie Hanne μας δείχνει τα πιο ωραία πανωφόρια της Άνοιξης και θέλουμε να την αντιγράψουμε ASAP

H Leonie Hanne μας εμπνέει πάντα με το υπέροχο στιλ της. Σήμερα λοιπόν σας έχουμε τα πιο ωραία πανωφόρια της άνοιξης. Η γνωστή fashionista επιλέγει τα πιο κομψά κομμάτια στις top αποχρώσεις και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

Μπλε ρουά blazer

Η Leonie συνδυάζει το υπέροχο σακάκι της με ένα μαύρο φόρεμα και αμέσως το outfit αποκτάει χρώμα και ένταση. Ολοκληρώνει το look με πέδιλα και μπλε ρουά τσαντάκι και τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Λεμονί
παλτό

Το λεμονί είναι ένα χρώμα που αγαπάμε πάρα πολύ αυτούς τους μήνες και θέλουμε να το έχουμε στην ντουλάπα μας σε παλτό, σακάκια, παντελόνια. Η Leonie επιλέγει ένα υπέροχο παλτό και το ταιριάζει με λεμονί πουλόβερ, πετρόλ παντελόνι και πέδιλα, δημιουργώντας το πιο ανοιξιάτικο look.

Off-white παλτό

To εκρού και γενικά όλες οι off-white αποχρώσεις είναι must και η Leonie επιλέγει να φορέσει το δικό της με ροζ φόρεμα και λευκές μπότες.

Neon blazer

Το neon είναι hot trend της σεζόν και το θέλουμε διακαώς στην ντουλάπα μας. Η Leonie μας δείχνει το πιο ωραίο κοστούμι που συνδυάζει με sequin αξεσουάρ και το look απογειώνεται.

Λευκό σακάκι

Η σταθερή αξία στα πανωφόρια της άνοιξης είναι πάντα το λευκό σακάκι και η Leonie το συνδυάζει με χρυσό παντελόνι.

Διαβάστε περισσότερα:

Ένα είναι το χρώμα που θα φορέσεις αυτή την Άνοιξη και το φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα