H Lana Del Rey και ο Jared Leto πρωταγωνιστούν σε καμπάνια γνωστού Οίκου αρωμάτων και είναι το κάτι άλλο

Ηθοποιοί, celebrities και φυσικά super models πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στις καμπάνιες γνωστών Οίκων Αρωμάτων. Οι περισσότεροι είναι glamorous ούτως ή άλλως που σημαίνει ότι έχουν ένα συγκεκριμένο lifestyle, αγαπούν τη δημοσιότητα οπότε

είναι αναμενόμενο να δεχτούν μια τέτοια πρόταση.

Είναι και κάποιοι όμως που απέχουν από τα φλας, δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω από τη ζωή τους. Παράλληλα για κάποιον ανεξήγητο λόγο είναι iconic φιγούρες, με ένα προσωπικό look που ξετρελαίνει. Όπως για παράδειγμα ο Jared Leto και η Lana Del Rey. Και δεν τους αναφέρω τυχαία αφού είναι οι πρωταγωνιστές στην νέα καμπάνια του Οίκου Gucci για το άρωμα Guilty.

Ο οίκος Gucci εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των αρωμάτων του, που αποτελεί μια μορφή μνείας στους ανθρώπους που είναι πραγματικά ελεύθεροι. Ένα ισχυρό statement που δημιουργείται από την ανάγκη για έκφραση και ελευθερία στη σύγχρονη εποχή που θα μπορούσε να έχει ως μότο το “Forever Guilty”. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε τη Lana Del Rey, απαστράπτουσα και αιθέρια να βρίσκεται στο πλάι του Jared Leto, ως το άλλο του μισό. Οι δυο τους, απολαμβάνουν τη ζωή, ενσαρκώνοντας δύο ελεύθερους νέους που αγνοούν τα κοινωνικά στερεότυπα, ζουν έντονα την καθημερινότητά τους με τον τρόπο που επιλέγουν και όχι ορμώμενοι από το τι επιβάλει η κοινωνία. Περίπου όπως και στη ζωή τους δηλαδή. Νομίζω ότι υποδύονται τον εαυτό τους.

Τα αρώματα Gucci Guilty Pour Homme και Pour Femme διηγούνται μια ιστορία χωρίς αναστολές και περιορισμούς. Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερο. Ο φακός του Glen Luchford, απαθανατίζει τους πρωταγωνιστές μόνους αλλά και μαζί να επισκέπτονται το Hollywood και αρκετά ξεχωριστά μέρη της Αμερικής. Η καμπάνια περιέχει σκηνές σε μοτέλ, σε πλυντήριο αυτοκινήτου, σε beauty salon και supermarket, ενώ βρίσκει τους πρωταγωνιστές να δειπνούν σε ένα εστιατόριο που η Courtney Love εμφανίζεται ως σερβιτόρα. Πολλές σκηνές της διαφημιστικής καμπάνιας πραγματοποιήθηκαν στο γνωστό νεκροταφείο “Hollywood Forever”, με τους καταπράσινους λόφους και τις επιτύμβιες στήλες.

Ακολουθεί το βίντεο που είναι ένας ύμνος στα 70’s

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να μοιάζουν σαν ψεύτικες πρέπει να επιλέξετε τη σωστή μάσκαρα

Τα κραγιόν της νέας σεζόν είναι σχεδόν άχρωμα αλλά τέλεια

Keywords
Τυχαία Θέματα