H Kris Jenner άλλαξε hair look και είναι ίδια η Kim Kardashian!

Όπως όλες γνωρίζουμε η Kris Jenner δεν είναι μια συνηθισμένη μαμά. Είναι πολύ cool και επίσης έχει κόρες τις διασημότερες γυναίκες αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Φυσικά έβαλε κι εκείνη το χεράκι της για να συμβεί αυτό.

Τώρα είναι εκείνη που θα σας κάνει να τρέξετε στον κομμωτή σας για να υιοθετήσετε το νέο της hair look.

Η μητέρα των 6 λοιπόν αποφάσισε ότι η αρχή της χρονιάς είναι η καλύτερη περίοδος για μια αλλαγή στο look και κάλεσε τον διάσημο hairstylist των Kardashian-Jenner, Andrew Fitzsimons για να την

πραγματοποιήσει. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα είδαμε και το νεό look της Jenner. Σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία με λευκό ζιβάγκο, έντονο smoky eye, ψηλό κότσο και τις νέες της αφέλειες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Fitzsimons (@andrewfitzsimons) στις 6 Ιαν, 2019 στις 12:15 μμ PST

Και αμέσως μόλις την είδαμε αναρωτηθήκαμε: “Kim εσύ είσαι;” Ναι, είναι ίδια η Kim. Ξέρουμε άλλωστε ότι οι κόρες της κατά καιρούς έχουν υιοθετήσει με μεγάλη επιτυχία της αφέλειες. Ήρθε η στιγμή να το κάνει και η αρχηγός της οικογένειας.

Ο Fitzsimons εξήγησε ότι η ίδια ζήτησε το συγκεκριμένο style κι εκείνος το θεώρησε τέλεια ιδέα. Τα μαλλιά της έχουν μακρύνει άλλωστε και δεν δυσκολεύτηκε. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν μερικά extensions ώστε να δείχνει ο κότσος πιο πλούσιος. Άπλωσε μεγάλη ποσότητα σφού για δυνατό κράτημα και τα μάζεψε σε ένα french twist το οποίο στερέωσε με pins στολισμένα με μαργαριτάρια.

Οι fans της οικογένειας δεν έχασαν την ευκαιρία και ανέβασαν post με φωτογραφία της Kim και της μητέρας της με το ίδιο look ώστε να φανεί η φοβερή ομοιότητα. Ή αλλιώς πως θα είναι η Kim σε 20 χρόνια από τώρα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kardashian/Jenner videos❤ (@karjenner_videos) στις 7 Ιαν, 2019 στις 10:15 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα χτενίσματα για μέρες σαν την σημερινή που επιβάλλεται να φορέσετε σκουφί ή καπέλο

νέα hair color trends έχουν έξυπνες ονομασίες που πρέπει να τις μάθετε

Keywords
Τυχαία Θέματα