H Kourtney Kardashian ταξιδεύει πάντα με την αγαπημένη της μάσκαρα στο νεσεσέρ και πρέπει να μάθετε το λόγο!

Η Kourtney Kardashian είναι η πιο “wellness” από τις διάσημες ομορφιές αλλά παράλληλα αγαπάει το εξεζητημένο μακιγιάζ ειδικά όταν πρόκειται να εμφανιστεί δημόσιο ή στις βραδινές της εξόδους. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο on line περιοδικό της Poosh, εδώ και αρκετά χρόνια δεν ταξιδεύει ποτέ χωρίς την αγαπημένη της μάσκαρα. Πρόκειται για τη Lancome Hypnose Mascara που χαρίζει έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες της και παράλληλα ένταση και μήκος.

Είναι το προϊόν που

αν δοκιμάσετε μία φορά δεν θα μπορέσετε να το αποχωριστείτε ούτε εσείς. Καλό είναι σύμφωνα πάντα με την Kourtney να απομακρύνετε τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες με το κατάλληλο προϊόν και όχι με εκείνο που κάνετε ντεμακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Κι αυτό επειδή η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και δεν πρέπει να τρίβετε την επιδερμίδα και να την ταλαιπωρείτε.

Η ίδια επίσης αποκαλύπτει πως χρησιμοποιεί το Lancome Bi-Facil Eye Make Up Remover που απομακρύνει κάθε υπόλειμμα από τη περιοχή των ματιών με μία κίνηση χαρίζοντας έξτρα απαλότητα και ενυδάτωση.

Αν σας τελείωσε η μάσκαρα λοιπόν ακολουθήστε τη συμβουλή της Kourtney. Άλλωστε ο Αύγουστος και οι εκπτώσεις που έχουν τα περισσότερα beauty καταστήματα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αγορές. Προσοχή όμως: Μην παρασυρθείτε. Θα πρέπει να αποκτήσετε μόνο όσα προϊόντα έχουν τελειώσει και έχετε ανάγκη.

Η μάσκαρα, τα προϊόντα ντεμακιγιάζ αλλά και οι ενυδατικές κρέμες και οροί είναι πρώτα στη λίστα. Όχι, δεν θα πάρετε ένα ακόμη nude κραγιόν, ούτε ένα σκούρο για τον επόμενο χειμώνα. Άλλωστε σε ένα μήνα περίπου από σήμερα θα σας ενημερώσουμε για τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Θα τις δείτε, θα τις επεξεργαστείτε, θα επιλέξετε εκείνες που θέλετε να υιοθετήσετε και τότε θα αποκτήσετε τα προϊόντα που χρειάζεστε για να τις δημιουργήσετε.

Μέχρι τότε εμείς θα είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύουμε και να σας συγκρατούμε γιατί ναι, μέσα στο μυαλό σας είμαστε.

Διαβάστε ακόμη:

Liquid caramel: Κρατήστε σημείωση γιατί είναι η απόχρωση στα μαλλιά που θα κάνει θραύση το Φθινόπωρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα