Η Ιωάννα Παππά έγινε μαμά!

Η Ιωάννα Παππά κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Πάντο από το πρωί της Παρασκευής.

Λίγες ημέρες πριν γίνει μητέρα, η ηθοποιός που κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα τς δημοσιότητας μοιράστηκε δυο πιο προσωπικά στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει στο Σούνιο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

View this post on Instagram

Σούνιο 2019 Φωτό @anmabitrou_photography #sunset #summertime #view #portrait #sounio # greece #2019 #photography

A post shared by Ioanna_Pappa_official

(@ioannapappa11) on Jul 29, 2019 at 4:58am PDT

View this post on Instagram

Σούνιο 2019. Φωτό @anmabitrou_photography #portrait #view #blackandwhite #photography #summertime #sounio #greece #2019ς

A post shared by Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11) on Jul 29, 2019 at 4:52am PDT

Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει η ηθοποιός στο περιοδικό People είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της λέγοντας: «Εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά, γιατί υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας, τον οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις. Σίγουρα τους τελευταίους μήνες βιώνω μια μοναδική εμπειρία».

Παράλληλα, είχε συμβουλεύσει τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες ακόμα και μετά τα 40. «Μια γυναίκα στα 40 μπορεί άνετα να γίνει μητέρα! Καταρχάς, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που πλέον αντιμετωπίζονται σχεδόν τα πάντα. Επίσης, αν δεν μπορείς να μείνεις έγκυος με φυσικό τρόπο, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι να το προσπαθήσεις».

Ενώ ανέφερε ακόμα τις σκέψεις της γύρω από το παιδάκι που περίμεναν: «Έχω μεγάλο ενθουσιασμό για κάτι που δεν έχω γνωρίσει ακόμη αλλά φέρω την ευθύνη του. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι το θαύμα της ζωής και η εγκυμοσύνη μια ιδιαίτερη συνθήκη που δεν μπορούν να αισθανθούν όσοι δεν την έχουν ζήσει. Αυτό ήταν και ένα κίνητρο, αν θέλεις, για να πάρω την απόφαση να γίνω μητέρα. Έβλεπα τους δικούς μου ανθρώπους να προχωρούν και να δημιουργούν οικογένεια και ήθελα να μπορέσω να κατανοήσω κι εγώ με τη σειρά μου τι σημαίνει να είσαι γονιός, να μοιράζεσαι τη ζωή σου με ένα πλάσμα που φέρνεις εσύ στον κόσμο. Καθόλου εγωιστικά και, φυσικά, όχι σαν συνέχειά σου».

Διαβάστε ακόμα:

Κλειστό λόγω πένθους το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση του με τη Λένα Δροσάκη και τη μεγάλη αλλαγή του εαυτού του

Keywords
Τυχαία Θέματα