H Kendall Jenner φοράει την πιο hot απόχρωση και γίνεται viral!

H Kendall Jenner υιοθετεί μια από τις top τάσεις της σεζόν και καταφέρνει να μας πείσει πως το lime green είναι ένα χρώμα που θέλουμε οπωσδήποτε να φορέσουμε κι εμείς φέτος.

The Look

Η καλλονή φόρεσε σε event ένα πουκάμισο και μίνι φούστα Maisie Wilen στην πιο hot απόχρωση του καλοκαιριού που δεν είναι άλλη από το lime green. Το πανέμορφο μοντέλο ολοκλήρωσε το look με σέξι ψηλοτάκουνες γόβες Anima Muaddi, χρυσά σκουλαρίκια, ατημέλητο look στα μαλλιά και μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Η Kendall άφησε ανοιχτό το πουκάμισό της μπροστά ώστε να φανεί λιγάκι η μίνι φούστα της που είχε υπέροχους χρωματισμούς σε θαλασσί και lime green. H ίδια θέλησε να τραβήξει όλα τα βλέμματα στο εντυπωσιακό της look γι’αυτό προτίμησε διαφανείς γόβες.

The Trend

Οι neon αποχρώσεις είναι πάρα πολύ δημοφιλείς φέτος το καλοκαίρι και θα σου προτείναμε να μην τις φοβηθείς και να τις φορέσεις ξανά και ξανά! Ταιριάζουν τέλεια με το μαύρισμά μας, προκαλούν τα βλέμματα πάνω μας και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές!

Φόρεσε τα neon top σου με τζιν ξεβαμμένο παντελόνι, με τζιν βερμούδες αλλά και σορτς και ολοκλήρωσε το outfit με γόβες ή πέδιλα στις βραδινές σου εμφανίσεις και φλατ ή εσπαντρίγιες στα πρωινά looks.

Διαβάστε ακόμα: Δες πόσο κοστίζουν τα νυφικά πέδιλα της Τζένης Μπαλατσινού!- Η παρουσιάστρια φόρεσε στον γάμο της τα πιο ωραία πέδιλα!

Αυτές είναι οι 7 πιο hot τάσεις του φετινού Καλοκαιριού!- Θα τις λατρέψεις και θα θέλεις να τις υιοθετήσεις κι εσύ ASAP

Τα smocked φορέματα και tops κατακτάνε το instagram και γίνονται viral!- Είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα