H Katy Perry αρραβωνιάστηκε και συνδύασε το μανικιούρ με το δαχτυλίδι που της πέρασε ο Orlando Bloom

Την Katy Perry μέχρι και την Πέμπτη την αγαπούσαμε. Από εκεί και πέρα τη ζηλεύουμε αφού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Οrlando Bloom της έκανε πρόταση γάμου δίνοντας της ένα συγκλονιστικό δαχτυλίδι με διαμάντια σε σχήμα λουλουδιού. Και τι έκανε εκείνη νομίζετε; Το συνδύασε με το μανικιούρ της.

Στο πάρτι είχαν μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, λουλούδια και όλα όσα πρέπει να υπάρχουν σε μια τέτοια περίσταση

τέλος πάντων. Ο Kenny G έλειπε αλλά τον είχε κλείσει νωρίτερα η Kim Kardashian για τη δική της γιορτή που δεν είχε αρραβώνες.

Η Perry φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία όπου σε πρώτο πλάνο ήταν το δαχτυλίδι με το ρουμπίνι στη μέση φυσικά και το μανικιούρ επίσης. Κάνουμε τώρα ότι δεν βλέπουμε τα διαμάντια, τα ρουμπίνια και τον Orlando στην αγκαλιά της αλλά ασχολούμαστε με το beauty μέρος της ιστορίας. Καταλαβαίνετε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις 15 Φεβ, 2019 στις 2:07 πμ PST

Το μανικιούρ της λοιπόν είχε ένα έντονο κόκκινο-φούξια χρώμα αλλά και ένα γυαλιστερό σχέδιο στον δείκτη που ταίριαζε απόλυτα με τις πολύτιμες πέτρες του δαχτυλιδιού της το οποίο λέγεται πως στοίχισε στον Bloom 5 εκατομμύρια δολάρια. Η μητέρα της Perry φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τους αρραβώνες της κόρης της με αρκετές φωτογραφίες.

Για την ιστορία έχουμε να σας πούμε ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2016, χώρισαν ένα χρόνο μετά και ενώθηκαν και πάλι τον περασμένο Απρίλιο. Και οι δυο τους έχουν από ένα γάμο στο ενεργητικό τους και ο Orlando Bloom έχει έναν 8χρονο γιο.

Εμείς του ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι, καλούς απογόνους και φυσικά περιμένουμε πως και τι τον γάμο τους γιατί θα έχει ενδιαφέρον και καλεσμένους με τους οποίους θα ασχοληθούμε ανελλιπώς.

Τώρα αν έχετε σκοπό μέσα στο weekend να αρραβωνιαστείτε φροντίστε να συνδυάσετε το δαχτυλίδι με το μανικιούρ γιατί ενδέχεται να γίνει τάση.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζετε πότε πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπο σας κάθε βράδυ;

To κόκκινο κραγιόν είναι και πάλι εδώ και υπάρχουν τουλάχιστον 5 διαφορετικοί τρόποι να το φορέσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα