H Jessica Biel αποκαλύπτει το μυστικό της σχέσης της με τον Justin Timberlake

H Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ξένης showbiz. Μπορεί στο παρελθόν να αντιμετώπισαν διάφορα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, αλλά ο έρωτας και η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι ιδιαίτερα δυνατά.

Η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Marie Claire το 2017 πως το μυστικό της σχέσης τους είναι η πίστη τους στην ειλικρίνια.

«Έχουμε παρόμοιες

αξίες, πιστεύουμε στην πίστη και στην ειλικρίνια. Μας αρέσει να διασκεδάζουμε. Μας αρέσουν παρόμοια πράγματα. Αν μπορείς να βρεις αυτό και μπορείς να βρεις κάποιον να μοιράζεστε τις ίδιες αξίες, είναι σαν να Σκόραρες!».

Από τη μεριά του και ο Justin ειχε γράψει σε κάποιο post του στο instagram για τη σύντροφό του: «Με κάνεις να γελάω. Με κάνεις να χαμογελάω. Με κάνεις να αγαπώ. Με κάνεις να θέλω να γίνω καλύτερος. Αλλά δεν μπορώ να γίνω καλύτερός σου…Τώρα ξέρω πως είναι καλύτερα να είσαι τυχερός παρά καλός. Ρώτα με ποιος είναι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο και θα σου πω πως τον κοιτάς αυτή τη στιγμή.»

Διαβάστε ακόμα: 6 πολύ απλοί τρόποι για να του λείψεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα