«Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ! Ο πιο γλυκός διαγωνισμός επιστρέφει για 3η χρονιά!

Σήμερα σας έχουμε ένα τέλειο νέο που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει! Αναφερόμαστε φυσικά στον αγαπημένο διαγωνισμό «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ που έχει γίνει πλέον θεσμός, επιστρέφοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Απώτερος στόχος και σκοπός του διαγωνισμού που τόσο σας αρέσει -όπως φάνηκε εξάλλου αυτό από την πρώτη φορά- είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των επόμενων πιο ταλαντούχων δημιουργών γλυκών απολαύσεων!

Αν λοιπόν αγαπάτε τη ζαχαροπλαστική, περνάτε ώρες στην κουζίνα σας ετοιμάζοντας υπέροχες συνταγές για όσους αγαπάτε και νιώθετε έτοιμοι να ξεδιπλώσετε

το ταλέντο σας , να αναγνωριστείτε και να διεκδικήσετε χρηματικά έπαθλα και άλλα μεγάλα δώρα, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr, να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής και να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1ο: Να σκεφτείτε μια λαχταριστή γλυκιά συνταγή

Βήμα 2ο: Να επιλέξετε μέχρι 4 προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία θα χρησιμοποιήσετε στη συνταγή σας

Βήμα 3ο: Να δηλώσετε τον τίτλο της

Είναι τόσο απλό! Γι’ αυτό βιαστείτε. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και τις 26/9 και διεκδικείστε το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε», μεγάλα χρηματικά έπαθλα και άλλα πλούσια δώρα που σίγουρα θα σας αρέσουν πολύ!

Το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» που εντάσσεται στο γλυκό κίνημα «Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ, θέλει να εμπνεύσει τους καταναλωτές και να δώσει ιδέες για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τη σειρά προϊόντων ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ και άλλα απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα, ώστε να εξασφαλίσουν την απόλαυση ενός νόστιμου σπιτικού γλυκού, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ αποτελούν επιλογή για όλους μας, καθώς υπερτερούν σε ποιότητα, γεύση και ποικιλία -γι’ αυτό τα προτιμούμε συνεχώς.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 5 τροφές που εξαφανίζουν την πείνα σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα