H Jennifer Lopez έβαψε τα μαλλιά της ακολουθώντας το μεγαλύτερο trend της χρονιάς!

Η Jennifer Lopez άλλαξε χρώμα στα μαλλιά και πρέπει να το δείτε και να το σημειώσετε γιατί από εδώ και στο εξής θα το δείτε πολύ και παντού. Φυσικά ακολούθησε τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς που είναι τα chunky highligts. Εκείνα που έρχονται απευθείας από τα 90’s. Είναι δηλαδή ρετρό και απίθανα. Προηγήθηκαν βέβαια η Kim Kardashian (φυσικά) και η Ivanka Trump και είμαστε σίγουρες πως θα ακολουθήσουν πολλές celebrities ακόμη.

Kim και Jennifer

άλλωστε έχουν τον ίδιο hairstylist. Πρόκειται για τον διάσημο Chris Appleton που καταφέρνει να βρίσκεται στο πλάι και των δύο κάθε φορά που τον χρειάζονται. Η Lopez είναι το hair icon της καρδιάς μας και έμπνευση για πολλές γυναίκες παγκοσμίως μεταξύ των οποίων και αρκετές celebrities.

Τα μαλλιά της τόσο όταν φορά extensions όσο και όταν τα αφαιρεί είναι απλά τέλεια. Και δεν αναφερόμαστε στο hairstyle μόνο αλλά και στο απίστευτο χρώμα που έχουν. Ναι, είναι εκατομμύρια οι γυναίκες που ζητούν από τον haircolorist να το αντιγράψουν και δυστυχώς λίγες εκείνες που καταφέρνουν να το πλησιάσουν. 

Και τώρα έρχεται με το συγκεκριμένο huge trend να μας αποτελειώσει. Το νέο της look αποκάλυψε ο Appleton μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες που δείχνουν πως ανανέωσε το χρώμα στα μαλλιά της JLo μπερδεύοντας με υπέροχο τρόπο τους ζεστούς τόνους με τους απλούς καφέ, τους caramel και τους ξανθούς. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 12 Μάρ, 2020 στις 9:02 μμ PDT

Το νέο χρώμα της δείχνει άψογο τόσο σε μαλλιά ελεύθερα να ακουμπούν στους ώμους με τις εμβληματικές της curtain bangs όσο και μαζεμένα σε χαμηλό και sleek κότσο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 10 Μάρ, 2020 στις 6:55 μμ PDT

Στην τελευταία της μάλιστα εμφάνιση είχε ένα παιχνιδιάρικο, εφηβικό χτένισμα αφού ο Appleton της τα μάζεψε σε ένα half up με δύο twin buns που χάριζαν το τέλειο twist. Ακόμη και με το συγκεκριμένο hairstyle βέβαια η Lopez είναι sexy και super θηλυκή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 13 Μάρ, 2020 στις 12:05 πμ PDT

Όπως καταλαβαίνετε είναι η επόμενη αλλαγή σας.

Διαβάστε ακόμη:

Primer: Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες

Το ωραιότερο μανικιούρ θα το κάνετε μόνες στο σπίτι χρησιμοποιώντας όλα τα βερνίκια που υπάρχουν στο νεσεσέρ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα