Σαμαράς – Κομμάτα: Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα είχε μιλήσει πριν από περίπου δύο μήνες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά.

«Είχαμε πάει για δύο μέρες μόνο στο Παρίσι. Όλες οι στιγμές ήταν πολύ ωραίες, μέχρι που ήρθε το βράδυ μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, που είναι από μόνο του πολύ μαγικό και ρομαντικό τοπίο. Έχουμε και τη στιγμή σε βίντεο μάλιστα, γιατί

φρόντισε να βγάλουμε μια selfie μέσα από βίντεο.

Οπότε μόλις άνοιξα το κινητό και χαμογελούσα, είδα μέσα από την οθόνη ένα κουτάκι. Έτσι έγινε. Την έχουμε σε βίντεο την πρόταση. Μέχρι να γυρίσω είχε φροντίσει να έχει πάρει τη σωστή θέση.

Γονάτισε. Με έπιασε ένα γέλιο. Δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Μας κοιτούσαν αλλά όχι πολύ, γιατί δεν είχε πολύ κόσμο. Την έκανε την ερώτηση αν θα τον παντρευτώ. Η αμηχανία ήταν στην απάντησή μου, που του είπα “ποιο χέρι δίνω;”. Έδωσα το αριστερό. Το λάθος χέρι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε στην εφημερίδα Secret και στη Σάσα Σταμάτη και έκανε την εξής δήλωση: «Σκεφτόμαστε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι τον γάμο στην Κρήτη, γιατί είναι από εκεί ο Γιώργος».

Διαβάστε περισσότερα:

Δύσκολες ώρες για την Nia Vardalos: Πέθανε ο πατέρας της

Ο Άντονυ από το X Factor εξομολογείται: «Λόγω κορονοϊού ο κόσμος με κοιτάει περίεργα στο δρόμο»

Το Καφέ της Χαράς: Αναβάλλονται τα γυρίσματα της σειράς λόγω κορονοϊού

Keywords
Τυχαία Θέματα