H JLo θα σας τρελάνει (πάλι) με το τελευταίο hair look της

Η JLo είναι κάτι περισσότερο από όμορφη ή εντυπωσιακή: Είναι Λατίνα με ότι συμπεριλαμβάνει αυτό. Είναι ότι πιο sexy διαθέτει η Αμερικάνικη showbiz αυτή τη στιγμή και πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερα της. Το look της είναι πάντα άψογο χάρη στους επαγγελματίες που είναι διαρκώς στο πλάι της για να το δημιουργούν και να το ανανεώνουν.

Σε συνέντευξη της πριν από μερικές μέρες δήλωσε ότι τον πρόσεξε τον εαυτό της κι αυτό φαίνεται. Μεγάλες κουβέντες.

Φυσικά

έχει μερικούς από τους σημαντικότερους beauty experts να τη φροντίζουν με αποτέλεσμα σε κάθε της εμφάνιση να γίνεται talk of the town ή πιο σωστά talk of the world. Ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton για παράδειγμα κάθε φορά “ζωγραφίζει” αφού τα κουρέματα και χτενίσματα που δημιουργεί στην Lopez κάνουν σε μερικά λεπτά το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα να γίνεται ένας πανικός με τις θαυμάστριες που θέλουν διακαώς να αποκτήσουν το look.

Είδαμε τις υπέροχες αφέλειες τύπο Bardot που τις έκανε την περασμένη εβδομάδα που, αν είναι αυτό δυνατό, την έδειχναν ακόμα πιο sexy. Κι όμως γίνεται όταν αφήνεις να αγγίξει τα μαλλιά σου ο Appleton με τα μαγικά του χέρια κι όταν είσαι τόσο συγκλονιστικά εντυπωσιακή όσο η JLo μπορεί να συμβεί και αυτό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 26 Οκτ, 2018 στις 7:01 μμ PDT

Πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε στο Dubai και όπως είναι φυσικό οι δημόσιες εμφανίσεις της έκαναν πάταγο. Αυτή τη φορά ο Appleton οποίος φυσικά και ήταν μαζί της της τοποθέτησε, σαφέστατα extensions. και μάζεψε τα μαλλιά σε μια πλούσια σφιχτή half ponytale με μπούκλες και έξτρα όγκο. Αμέσως μετά ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας πως πέτυχε το look.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 9 Νοέ, 2018 στις 6:54 πμ PST

Συγκεκριμένα μάζεψε σφιχτά και ψηλά τα μισά μαλλιά σε αλογοουρά αφήνοντας τα υπόλοιπα ελεύθερα. Χρησιμοποίησε το ειδικό σίδερο για να κάνει τις μπούκλες οι οποίες είναι τέλειες χάρη στο προϊόν Color Wow Hair Style on Steroids και το ταλέντο του φυσικά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 8 Νοέ, 2018 στις 3:58 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Ξενυχτήσατε πάλι; Δείτε τον τρόπο να δείχνετε φρέσκιες το επόμενο πρωί

Το ξέρετε ότι υπάρχει τρόπος να μακρύνουν τα μαλλιά σας ευκολότερα;

Keywords
Τυχαία Θέματα